Koshkers Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Es luuk gribeeju paluugt votemap tiesiibas. Iemesli ir lloti vienkaarssi. 1) Gadaas taa ka iet mape un daudzi dzeki saka lai maina mapi, bet nav kas un parasti esmu tad cs.gign.lv servakaa 2) Protams cilveeki arii paskataas ka mans niks ir skaisti iekraasots rozaa, taatad man vinnupraat jaabuut votemap tiesiibaam un visi man jautaa lai es mainu mapi 3) Es vakaros speeleeju kad ieksaa ir dazzi vai neviens adminis un ir kaa ir... 4) Man var uzticeeties, es veel ar savu free slot neesmu neko llaunu nodarijis, taatad ar votemap arii neko sliktu nedariissu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 aaxt, tev jau sen vote tiesibas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted August 5, 2004 Author Report Share Posted August 5, 2004 Ko? Kaa vinnas var izmantot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts