Scraty Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Pabeidzu savu muviju. Fragi njemti tikai no Cw (iznjemot pedejo fragu, ar awp). Man pasham liekas ka shis ir labakais muvijs, kads man, jebkad sanaacis. Tapec gribeetu lai savas domas izsaka arii citi. Lielakaa dalja no fragiem ir -4 no cw, tapeec muviku taa arii nosaucu: 4th man down Movie garums: 2:30 svars: ~88 mb DOWNLOAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Dodu 5 balles no 10. Iesaku : voice_enable 0 startmovie 90 daudz skaļāku in-game soundu likt defaultos mapju skinus (šie izskatās ūbersūdīgi) iemācīties rakstīt Videomach , enemies Tas tā kā arī viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 jā sākums likās tīri normāls, tad pārējā fragošana iesūkajā, pie tam fragi jau ar nekādi tēviņi nebija... kā arī pārejas starp killiem, vajadzēja kkādas ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Nu taa, kopsumaa iedoshu 8/10. Kaapeec? Lietas, kas patika: *CT skini. Laikam esmu atpalicis, bet nebiju shaadus redzeejis, un visaa visumaa kaut kaa pievilka man vinji. *Kvalitaate tiiri okej. *Fragi njemami, patika inferno, kur tu taa skaisti nogaidiiji, pirms saaki shaut. Mana pacietiiba buutu iisaaka. *Nobeigumaa forsha bilde pie titriem. Nepatika: *Tumshs. Ljoti tumshs. It sevishkji nuke. *Dazhi siikumi, kurus man galiigi negribas piemineet. Taa tureet, ir labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 CT skini patiešām pievilka Iemetīsi, Scraty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now