p00p Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Tā .. Man kā servera uzturētājam ir radies jautājums pārējiem. Man serverim stāv vēl vecie no-steam v10 .so faili un man ir jautājums - vai ir iznākuši kaut kādi jaunāki crackoti *.so .. un ja ir , tad varbūt kāds var linku ielikt ? Šajā ziņā esmu neinformēts , jo nezinu attiecīgos resursus. Var būt kāds var arī iedot linku par jaunajiem patčiem (izņemot steampowered.com etc.. oficiālās lapas ....) , bet varbūt kādu krievu lapu , kur parasti var dabūt vislabākos jaunumus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 Tā .. Man kā servera uzturētājam ir radies jautājums pārējiem. Man serverim stāv vēl vecie no-steam v10 .so faili un man ir jautājums - vai ir iznākuši kaut kādi jaunāki crackoti *.so .. un ja ir , tad varbūt kāds var linku ielikt ? Šajā ziņā esmu neinformēts , jo nezinu attiecīgos resursus. Var būt kāds var arī iedot linku par jaunajiem patčiem (izņemot steampowered.com etc.. oficiālās lapas ....) , bet varbūt kādu krievu lapu , kur parasti var dabūt vislabākos jaunumus ... me bija tada pat problema,bet man savs dzeks uzlauza swds.dll... ja vajag mosh varu iedot ? ja liidzees.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 nav nekas jauns no valves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now