Nak3D Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 Nu man ir radusies shada probleema! Es biju uztaisijis format C: - uzinsteleeju windows2000 un peectam uzliku windows XP... tagad atklaaju ka tad kad no 2000 paarliek uz XP izdzeeshas Windows Sound System Compatible driveri - tagad man vairaak nava skanjas! Varbuut kaads vareetu ielikt linku - no kura vareetu nokachaat sho draiveri, es itkaa mekleeju uz microsoft.com, bet taakaa mekleet es nemaaku - neko neatradu! Buutu ljoti pateiciigs - ja kaads izpaliidzeetu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire^ Posted August 3, 2004 Report Share Posted August 3, 2004 noraujies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 3, 2004 Author Report Share Posted August 3, 2004 Labi vairak nevajag paliidziibu - pats atradu! P.S. Ooo Mister fire^ paldies par juusu izmeljosho atbildi kuraa atspoguljojaas juusu dabas dotaas praata speejas un juusu izcilaa humora izjuuta! P.P.S. Tikai liekas jums taa visa nava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts