Jump to content
GIGN Forum

Bans !

Recommended Posts

Sveiki visiem raksta alnami no HUSEINA profila ! man ir divas problemas , 1.lieta ir taada man ir savs serveris viss irtkaa ir bet kaadu dienu kautkas naw kaa vajag bans pazuud ! ja es kaadam uzlieku banu vinjam bans ir bet tiklidz restarteju serveri bans pazuud :( mana serverii to izmanto daudz 4iteri ! :( ja man kads palidzes bushu ljoti pateiciigs ! es zinu ka man varetu paliidzet lazda vai tas otrs ar bumbieriiti :D un problema nr 2. es gribetu zinat ka uztaisit savu frofilu gign foruma ,es jaw taisiju bet nekas nesanaca beigas kautkas nebija kaa nakas ! plz HELP! :superlol:

TNX jaw iepriex ! :10cm:

Sveiki visiem raksta alnami no HUSEINA profila ! man ir divas problemas , 1.lieta ir taada man ir savs serveris viss irtkaa ir bet kaadu dienu kautkas naw kaa vajag bans pazuud ! ja es kaadam uzlieku banu vinjam bans ir bet tiklidz restarteju serveri bans pazuud sad.gif mana serverii to izmanto daudz 4iteri ! sad.gif ja man kads palidzes bushu ljoti pateiciigs ! es zinu ka man varetu paliidzet lazda vai tas otrs ar bumbieriiti

1. Kādu komandu tu lieto banojot?

un problema nr 2. es gribetu zinat ka uztaisit savu frofilu gign foruma ,es jaw taisiju bet nekas nesanaca beigas kautkas nebija kaa nakas ! plz HELP! smiliez.de_2125.gif

2. vaitad no kā tu raksti nav tavs profils,un ja tas nav tavs meigini mainīt pasword niku lietotaju utt.

Edited by NEMsss

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...