Platinum Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Labdien! Tatad izkaidrosu visu savu situaciju nepiesienaties par vardu paareiz rakstibu vnk nau daudz laika un vel domat par tam garumzimem Velos uz sava servera uzlikt pstats jau labu laiku lieku bet neka! Tad atradu ka jaliek savadaki stati un myqsl - tie butu appserv-win32-2.5.7.exe un pstats 2xx bet itka vis aiziet , atvero stats.pl itka visi log faili iekachakas bbet beigas paradas sis Un nepartraukti Un stati tadeadi neapdeitojas, un neparad neviens statos! UN VEL ka var pstats 2 ielohoties ieksa pasos stats? b32clan.ex.lv/pstats Apliukojat ceru uz atbalstu nevis nodirsanu Nesakiet ka foruma ir foruma runa iet pa pstats 3 , jau parabudiju Edited November 20, 2007 by Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Domaju ka tu status konfigurejot esi ievadiijis nepareizu profila informaciju tadel vinsh varetu mest ara šo rindu ps.psstats_plr_profile doesn't exist par parejo nezinu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted November 20, 2007 Author Report Share Posted November 20, 2007 (edited) Nu jaa varet but, jo vinjiem interisanta ta instelesana ! Vinjiem caur consoli vis notiek! tapec taa bet es jau 2 reizes painsteleju ! Taka nez ;( redz ko man rada ka palaizu stats.pl Un aizveras logs Edited November 20, 2007 by Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted November 21, 2007 Author Report Share Posted November 21, 2007 sry pa db post! Bet man loti vaidziga palidziba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsShoLe Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 MAn bija nesen ta ka itka vins uztaisa to datubazi bet neveido profilu nu kr4 neconfigurejams pamakle citu pstats.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now