DrYzE Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Taa luudzu atri nav laika esmu dusmigs :@@ Kar4 ka forumama [ipb] war uztaisit backup kaut ka ta kura vieta acp + posti i lietotaji paliks?? Davaij tauta pasakiet atri kurr Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 phpmyadmin, izvēlies datubāzi kur stāv ipb dati, un export! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 Forums ir uz maksas hostinga nu ilgi stastit bet newaru es pats caur acp?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 maksas hostingiem parasti automātiski backupus taisa, tākā griezies pie viņiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 Kar4 izstastisu: Kar4 dzeks no pirka hostingu maksas un vinjs maksa par to nu vairak ka 10ls menesi tad es ar vinju sarunaju lai vinjs man nohoste forumu nu i ok! Talak viss itka okey un te diviem chaliem neparak pazistamajiem iedodu adminu @ forum un vinji laikam kaut ko sacakareja un vjso forums neiet itka nav garumzimes i ect Nu te skatos no rita viss oki doki a tikko ienacu sausmas Nu tagad vajag back up kur to darit ieks acp!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now