Jump to content
GIGN Forum

Underground 2

Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

Es zinu ka tā spēle ir veca, bet tagad kur es dzīvoju draugi sākuši spēlēt. Es iedomājos pakapāt netā. Es zinu ka ir jaunākas un labākas versijas par U2(Need For Speed : Underground 2), bet te spēlē U2. Es te paskatījos topikus par U2 netā un sapratu ka vaig progu, bet es viņu nezinu ko viņa dod, kā ar viņu apieties, un kā citi draugi var piekonektēties pie mana servera.

Topiks par šo : šis, bet tā arī nesaprtatu kas un kā!

Es vēlētos lai jūs gudrie cilvēki man paskaidrotu kas man jādara un maniem draugiem lai varētu spēlēt netā!!!

Paldies! :thumbsup:

1. novilkāt hamachi, piereģistrējāties?

2. izlaabojāt to server.cfg failu?

kad tas izdarīts, izveido kanālu, lai draugs tam pievienojas, kad tas izdarīts, tad skaitaties lan'ā.

ieejiet spēlē, viens uztaisa serveri, otrs piekonektē.

1. Novilku, bet nezinu kur jaregojas, un man vaig laikam licenzi, kuru es nevaru dabut!

2. Izlaboju! ta vieta ieliku savu IP!!!

Izklausās elementāri, es windows parinstalesu un tad pameginašu!

Paldies HyperBoy !!! :10cm:

Tad, kad instale hamachi, izvēlies basic setup, kas ir pa brīvu.

tad, kad palaid hamachi, tur viss ir paskaidrots, es tikko novilku, un man viss sanāca, nekādu licenzi neprasīja.

un tai server.cfg ieliec atpakaļ to adresi, kas tur jau bija,

#ADDR=%%bind("159.153.253.82")

un vispār, lai hamachi tā normāli darbotos, ieteiktu izlasīt šo.

cntrL - lol sameklē netā kodus. Te būs lapa ar dažiem kodiem :) Un jāvada kodi kad beidz skatīties multenītes tad tev tur saka Press eny key vai Press Enter, bet tu nespied Enter, bet vadi kodus. Kad esi beidzis vadīt kodus tev automātiski noskanēs tads signāls(viņš ir īss)!!!

HyperBoy - ok tagad visu sapratu, pazvanīšu draugam un tad izmēgināsim. Editošu ja kaut kas nesanāks.!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...