Roy Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 Beidzot nolēmu pirkt sev jaunu printeri jo veicais ma*** [] sāka reali rīt tinti... + bija tikai printeris bez citiem shitiem Aj ka4 ķeršos pie lietas... Printerim būtu jābūt Canon or HP firmas nu vēl varētu piemest samsung firmu bet vairāk tēmēju tieši uz canon... Jabūt kopētājam, skenerim un printerim... PS. Tikai TINTES druka... Vēl vajadzētu tādu lietu ka krāsam būtu atsevišķas tintes kasetes [ps. OBLIGATI!] Skatoties aprakstus [euroshop un xnet] tur vispār netika pieminēts par tintes kasešu skaitsuiznemot xnet kur varēja atlasīt "Atsevišķas tintes kasetes" bet skaits tur netika minēts... nu vēlamais variants laikam būtu piecas kasetes =/ īsti nezinu Cena zem 200ls Varbūt kāds par šo lietu zinās kko vairāk un varēs man ietiekt kko normālu... bet visi tie kas rakstiits man ir tads un šitāds pērc tu arī - labāk nerakstiet neko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 ko jūs visi tādā sajūsmā par multiiekārtām? kas der visam neder nekam saplīsīs viena lieta, paliksi bez visām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted November 14, 2007 Author Report Share Posted November 14, 2007 (edited) kas der visam neder nekam saplīsīs viena lieta, paliksi bez visām Kada sakaraa man butu jāpērk 3shiti ka es varu nopirkt 1? Nu beidz līst visur offtopik jje jee bravo tev +1 posts omg ej nomirsti Es prasīju lai kāds iesaka kko normālu nevis uzdot te kkadus jautājumus ppppssss labāk neraksti šeit neko Laikam šeit normālu atbildi visticamāk ka nesaņemšu jo lielākā daļa šeit ir kkādi BĀRBIJveciiishi baarbiijveciit - NEEEEraksti šeit neko EDIT speciāli jampamīņam:: TU LASĪT NEMĀKI ????? baarbiijveciit - NEEEEraksti šeit neko Edited November 14, 2007 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 14, 2007 Report Share Posted November 14, 2007 apsveicu, tikko pataisīji sevi par muļķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now