Tamerlan Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Kautkāda hjnja notiek. Nevaru spēlēt nevienā serverī izņemot gign wtf? Kāmēr esmu spectators tikmēr viss normāli tiklīdz izvēlos komandu un parādos bāzē izsmet šo te hjnju Tikai gign'ā nemet ārā.Varbūt kāds pacs jāuzliek man tagad ja nemaldos v21 stāv. Xz visulaiku viss bija normāli šodien tikai tāds shits sākās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Vai tik tas nebija saisitiits ar buster.. Isiti neaceros , bet bija taa ka dazi kuri iet spelet citur ar buster - vinus izmet vnk araa vai arii es kluudos , pameigini kautku aiziet bez bustera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted November 9, 2007 Author Report Share Posted November 9, 2007 gadu spēlēju ar busteri vosur gāju vēl vakar xz laikam būs jāpārinstalē vai pacu citu jāuzliek. Varbūt palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now