Izliecies Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Es to nekad nebūtu domājis! Teksta tur ir padaudz, bet es nemaz necentos lasīt (nu, vismaz ne šovakar, tik daudz jāizdara..) - vienīgi aplūkoju ekrānšāviņus, kuros salīdzinātas identiskas spēles uz Xbox 360 un PlayStation 3. Tās būtu: Virtua Fighter 5 SKATE Transformers: The Game Pirates of the Caribbean: At World?s End Harry Potter and the Order of the Phoenix Colin McRae: DiRT Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer SEGA Rally FIFA 08 Protams, ar šo pašu sarakstu varat iepazīties arī rakstā. Tātad. Pēc ekrānšāviņu apskates secināju, ka spēles uz Xbox 360 ir skaidrākas, tumšākas, un, manuprāt, arī kopumā izskatās daudz labāk nekā analogi uz PS3. Tiešām, esmu pārsteigts. Varbūt Xbox palīdz tas, ka tas ilgāk atrodas tirgū un izstrādātāji pie konsoles ir jau pieraduši, taču tik un tā - Xbox 360 beats PS3. Iepostēju šo te, jo dažiem šeit ir konsoles, un, iespējams, šī ziņa varētu viņus interesēt. Protams, varbūt kļūdos ar pāragri izteiktu viedokli, jo, kā jau minēju, pašu rakstu izlasījis vēl neesmu. Palūgšu izteikt savas domas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) tnx par sito mes ar 4omu biki pat sastridejamies salidzinot Xbox un ps3 cepums par centibu a un nezini tadu lietu man viens cits 4oms kko mineja ka Xboxsam kkada hernja ka nozog tavu xboxsu vinju izmantot nevar kkads kods vai kas ? Es zinaju ka Xbox labaks nevelti wcg konsole ir xbox un par to nevar strideties sitos atelus apskatot :/ Edited November 8, 2007 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Tur nav gluzi pareizi salidzinats. Nu ok - viena un ta pati spele uz ps3 izskatas bisku ne tika kraisaina (kontrasts), ka uz xboxa. Nu ok - piekritu ari, ka ps3 pagaidam ir maz ps3 spelu, xboxam ir maaazliet vairak. Bet cmon - mes labi zinam, ka ps3 jauda ir ieverojami augstaka! Ps3 izskatas daudz krutak par xboxu un ps3 ir blue ray, kas nav xboxam. Tas ps3 parversh par ultimate majas izklaides centru, kur var skatities krutakas filmas un tada gara, kamer xboxa dizains ir diezgan smirdig sun smagi trukst blueray (vai attiecigi hd dvd, kura pieliksana bus tik pat, cik ps3 cena) supports. Piedevam uz ps3 var laist ps2 speles ar upscalingu un ps2 tiesam ir DAUDZ speelju! Ja developeri izstrada speli, kas ies gan uz xboxa gan uz ps3, tad vini jau ir atteikusies no LIELA daudzuma jaudas par labu xboxam. Esmu loti parliecinats, ka ps3 laiks vel pienaks, kad bus krutaas tikai ps3 speeles ar uber realu grafiku. Runajot par spelem... jaa... ps3 speles ir dargakas salidzinot ar xbox. Bet xbox ir uzlauzts, kamer ps3 nav, un tas varetu ljaut ceret, ka spelu razotaji bus aizvien ieinteresetaki ps3 spelu izstrade. Lai nu ka, man ir ps3 un galvenie kriteriji, kapec es izvelejos ps3 bija ta uber krutakais specifications (lielaka jauda), superior izskats, kas man loti patika, un protams - blu-ray! Cenai nebija nozimes. galu gala - tikai 30% starpiba. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now