4ava Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Kads nezin ka izveidot servera sarakstu. ka gign.lv? protams savadaku , jo tad ta butu zagsana. ir kadi ieteikumi ka to panakt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 uztaisi tādu kā baltgames.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 nu es jau ari gribu uztaisit.. bet jautajums tak bija ka to izdarit Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Nu ja tev apmierina tāds kā baltgames es nez paņem kkvai gatavo lgsl_standalone kodu apakšā uztaisi linku uz tavu email tjipo pievienot tas tak tik vienkārši! Un pa to serveru listi kā gign tā nu nekāda gadijumā nebūtu zagšana, ja māki uzkodēt kodē kkvai visu lapu kā gign, idejas jau vari smelties tikkai jautājums ir: kā to panākt!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted November 5, 2007 Author Report Share Posted November 5, 2007 uztaisi linku uz tavu email tjipo pievienot tas tak tik vienkārši! Un pa to serveru listi kā gign tā nu nekāda gadijumā nebūtu zagšana, ja māki uzkodēt kodē kkvai visu lapu kā gign, idejas jau vari smelties tikkai jautājums ir: kā to panākt!?! varbut pateiksi ari kur vinu dabut? google mekleju.. un ka uzlikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Dabuut to gatavu var iemaacoties php, graamata ir ap 1000lpp bieza, ja es nekljuudos, nopirkt var 636 un daudzos citos veikalos. piekam, klaat tev vaig zinaat xhtml,html,css un gan jau vel kaut ko.. taa kaa saac maaciities, protams, to visu var atrast internetaa nemaacoties, vnk izmantojot googles tanti, bet tas buus paaraak gruuti, un taa jau buus zagshana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 da tur var normāli sataisiet ar to pašu normālo monitoru, kas ir te gignā iesviests. pie foruma saraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now