*jancis38* Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 man ir vajadzīgs fleksis, ir vajadzība izgriezt case sānam loga rāmi, kurā iebāzt logu. bet es tgd netaisos pirkt to lielo (iespējams arī dārgo) fleksi, man ir vajadzīgs kkāds mazais ļēvais fleksis vai kkas tāds ar ko izgriezt to rāmi. itkā draugs teica ir kkādi mazie flekši, so kur tādus iegādāties.? P.S. vēlams kkādā veikalā rīga, un vel labak rīgas centrā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Urbis un metāla zāģītis. Ar fleksi visas Tavas nabaga skolas gaitas paies pēc tam vīlējot sajāto vāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 (edited) bet tādi mazie ļevie ir ja.? un cik ~ tāds varētu maxāt.? P.S. man viņš ir vajadzīgs tikai 1 lietošanas reizei. Edited November 4, 2007 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 zinu, ka ir tādas darbarīku nomas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 4, 2007 Author Report Share Posted November 4, 2007 labi, vis skaidrz, loko ciet. ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts