Jump to content
GIGN Forum

Pele G5


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Okej panjemu no Lukesha G5 caur benciku...Okej svaru esmu atradis,lai gana vel neesmu droshs,bet man jautajums,nez kapec man saka CS lagot,un fps kritas,ka tik tas nava no PELES atkariigs tagad?It kaa jaunaakos draiverus v isu sakachaju un samonteju,bet kaut kaa man skjiet nepierasti viss,bet palidzibu man vajag lai kads man palidzetu pateikt kaa var nomaiiniit un sareguleet visus 3atrumu nevis tikai minimaalo?un kadi tur vel i knifi ko varat ieteikt pamainit...PALDIES,jau ieprieksh!

ah jaa un nezheeligi juutiga taa mana kuciite ir,vai ieteicams butu OBLIGATI palikniitis vai arii var uz lakota galda spelet? :P

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Nezinu par lāzerniecēm, bet optiskās lago uz virsmas, no kuras atspīd tb lakota. Tavā vietā nopirktu kādu gaming palikti (cenas sākot no 5 Ls).

No drauga biju aizņēmies patestēt ļevo gaming peli ar ntajiem sensiem. Pieslēdzu, iegāju cs un tad sākās brīnumi - pele strādāja ar 1 sec aizkavi un kad mainīja sensus, tad vispār bija čau. Uz kādām 2 sec PC apstājās. Tas iespējams, bija tāpēc, ka mans PC ir lūznis un vnk nevilka (lol) peli.

Link to comment
Share on other sites

Taaa jau visas pogas rukaaa,bet kad csaa salieku uz mouse3 un mouse4 tad nerukaa,spelees nerukaa,bet taa vinjas rukaa kad serfoju pa netu!

P.s. taa arii neviens neatbildeja vai palikniitis ir nepeicieshams G5 lai vinju labaak kontroleetu?

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...