bell23 Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 kads bija isais scriptinsh (kodinsh) kas jaievieto weba attiecigaja (to es zinu kur jaliek) lai neviesn weba nevaretu nospiest labo pelees tausinu.. Man ts vajadzigs lai dazi idiotini nezagtu to kas nav jazog.. Bushu apteicigs par atb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 ja tie "idiotiņi" neko vairāk par right click nejēdz, tad var izdoties ja nē - nespīd jo elementārā loģika ir - visu ko var atskaņot (parādīt) var arī nokopēt... vēl materiāls palasīšanai http://www.sitepoint.com/article/dont-disable-right-click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Nez vai tas palīdzēs, jo nokopēt vienalga (gandrīz 100%) var iezīmējot tekstu Edit>Copy (vismaz tā esmu dzirdējis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 to tu varēsi ustādit tikai uz IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now