Jump to content
GIGN Forum

Probleema Ar Nfs Carbon

eziic
 Share

Recommended Posts

Taa kaa joprojaam veel laicinju man sanaaks dziivoties pa kojaam, izdomaaju veidu kaa nosist laiku. Nedeeljas nogalee maajaas novilku NFS Carbon. Uzinstaleeju uz kompja, kas ir maajaas - viss iet griezdamies. Protams, ne jau uz max grafikas & stuff, bet nu speele gaaja godam. Nu neko, nospeeleeju kaadu briidi, ierakstiiju diskaa un atvedu uz kojaam ierakstiit to briinumu arii uz sava kompja. Izdariiju visu tieshi taa kaa maajaas - novilku jaunaaku Daemon Tools, jo vecais nenjeema to B6T formaatu pretii, uzinstaleeju, uzmetu pa virsu exe failinju un palaidu speeli. Saakumaa man izmetaas shitaads briinums:

prob1sa9.jpg

Nu neko, spiedu 'Continue'. Peec briizha tas pats izmetaas veelreiz, atkal nospiedu 'Continue'. Paraadiijaas melns ekraans, it kaa speele palaistos, mazliet pastaaveeja un HOPS kompis restarteejas. Peec restarta vinjsh man izmeta kaut ko shitaadu:

prob2dj4.jpg

Shobriid esmu konkreeti apstulbis un nesaprotu kas ellee rataa par vainu. Maajas kompis praktiski ar neko neatshkjiras no shii briinuma, uz kaa tikko meegjinaaju to speeli instaleet, bet te vinja neiet.

Kompja parametri:

AMD Athlon 64bit 3500+ 2.20GHz, 512mb RAM, Video Radeon X1300 512mb.

Vainu saakumaa domaaju likt uz ramu, jo joprojaam esmu bijis par slinku, lai nopirku gigabaitiigo, bet tad paskatiijos minimaalaas prasiibas speelei, un it kaa ar to 512mb vajadzeetu pietikt.

Runaajot par pirmo erroru, vai probleema vareetu buut saistiita ar to, ka manam kompim uuberforshie komplekteetaaji aizmirsa pielikt Floppy A: disku? Man, protams, vinjsh nav vajadziigs, taapeec iipashi par to neiespringu, bet varbuut tomeer tas sheit kaut ko chakaree?

Eniivei, buutu ljoti pateiciigs, ja kaads speetu man paliidzeet. Jau ieprieksh liels paldies. :thumbsup:

Edited by eziic

XD man gan liekas ka vnk viesiem ir slinkums lasīt XD njā palasīšu mo6 zinu šito problēmu

P.S. man liekas ka es zinu ! Man ar kkas līdzīgs ir ar most wanted, nezinu kapēc, bet man uz šitā PC tas vnk neiet ! visi pārējie NFS iet ideāli un es spēlēju uz augstāko grafiku, pat carbon, bet most wanted neiet neparko ! Nē nu man liekas ka kkas ar video karti, ar draiveriem nav kārtībā !

P.S. 2x XD man tāda pati video karte kā tev ezīt XD

Edited by mex

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...