COLE Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 Man jautaajums worm`am. Vai ir iespeeja no klienta puses atsleegt visu to drazu: pazinjojumus par atlikushajaam 20,10 minuuteem (skanja un uzraksts); pazinjojumus par monsterkilliem ultrakilliem etc (skanja un uzraksts); WTJ vai kaa vinju tur, kad players grib nomainiit team (uzraksts); Jo speelejot 640x480 tie uzraksti ir ekraana vidu, un tas ljoti traucee. Bet taa kretiiniskaa bals trucee klausiities soljus un man nezkaadeelj tajaa briidi, kad tiek nolasiita skanja no HDD, CS nobremzee. (es saprotu, ka mans dators ir luuznis, bet ne jau es vieniigais nevaru atljauties uberkrutos dzelzhus) Principaa, statistika - Most dmg un Most kill rounda beigaas netraucee tik ljoti, tomeer, varbuut to arii var atsleegt. /liveststus atsleez tikai dazhas fiichas, tb komanda setinfo atac_bla bla bla_off 1 Un veel, mani nedaudz kretiee kad paarmet otraa komandaa, saprotams ka tas ir sameeraa noderiigi, lai vienaa teamaa nenovaacas megapapas un otrs teams ir galja, bet kad tas notiek ik peec 2-3 raundiem tas tieshaam kretinee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2004 Report Share Posted July 20, 2004 mja, daljeeji piekriitu COLEm. Visdauniskaakais man liekas tas fakinais PTB kas visgudri pazinjo ko tas aabrams dara pa pusekraanu. Tie "izpaliidziigie" ATAC shiti kas visiem uzraksta kam kaads gailis ir ieshaavis ar sarkaniem burtiem arii traucee speeleee. monsterkill, ultrakill un beigu raundu stati netraucee, bet tas PTB un ATAC vienkaarshi besii. Nu huljish visiem vaidzeetu zinaat ko kaads aaksts ir TA-ojies. Ok, peec idejas jau vaidzeetu tam dzhekam pazinjot ka vinjsh shauj pa saveejiem un veel peec 2 reizeem shaadas darbiibas vinju izrubiis, bet nu citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 nonnjemt visu statistikas shitu manuprat vareja ar /statsme komandu, pectam menju atveraas kur var atslegt visu shitu kas attiecas uz atac... novacu sarkano textu kas dirsh ja kaads TK uztaisa raunda sakumaa... PTB palielinaju viena speletaj parmeshanas iespeju no 3 raundiem lidz 10... t.i. ja vienreiz parmet, tad nakamreiz varees tikai pec 10 raundiem + izvacu araa paaris nevajadzigus tekstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted July 23, 2004 Author Report Share Posted July 23, 2004 worm tencinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now