Jump to content
GIGN Forum

System Of Down

Orc
 Share

Recommended Posts

Sveiki .

Mani uztrauc viens jautājums, varbūt kāds zin atbildi??

Vai SYSTEM OF a DOWN ir pajukuši ?

Serj Tankian ir izdevis savu albūmu.

www.systemofadown.com ir tāda pamirusi lapele kur ir teksts :

TO ALL SYSTEM OF A DOWN FANS:

Although we're on hiatus, we are not idle. Expect our solo debuts, including Serj Tankian's "Elect the Dead" slated for October, Daron and John's Scars on Broadway early 2008, and Shavo's Achozen, also slated for 2008. Many thanks to all of our fans who continue to spread the musical and spiritual message that is System of A Down.

Kuru es iisti nesaprotu ..

wtf ir "hiatus"

Edited by Orc

Radošais pārtraukums uz nenoteiktu laiku.

Nav pajukuši. Viņi tur katrs izdod soloalbūmus tagad.

lai gan, pajukt viņiem vajadzēja pēc otrā albūma. Tad tā būtu mana mīļākā grupa ever bez variantiem. Bet ar tiem šitiem, kas ir pēdējos albūmos, nevar to tā viennozīmīgi apgalvot...

Njaaa pirmie albumi arii spardiija, kaut gan macho nevar sudzeties par parejiem, jaa pirmajiem netureeja lidzi, bet uz parejo fona tapat vinu muuzika spardiija :thumbsup: Redzees varbuut peec gadiem sanakas kopaa, un tad jau Latvija buus bagataa, kaadu koncertu mums arii uztaisiis :rolleyes:

Es domāju ka darons ( gjitaarists) pie visa vainīgs :), jo viņš ar katru albūmu arvien vairāk sāka dziedāt, kas Serj nepatika droshvien. Njaa hipnotaiz un mezmerize man ar nepatika, bet nu tagad kalusos Serj jauno soloalbūmu un man shamējais ar ne paaraak patiik.

BTW par sanākšanu kopā sāku shaubities, jo atradu soad messagebordā rakstu ka serj izdod savu soloalbūmu, darons arī, shavo kautkadā grupa spēlē un bundzinieks comiksu biznesu atveris.

BTW2 : Nopirku Dublinā biljetes pirms 2 ned uz Serj koncertu, nezinot ka tur būs tikai Serj :( kautkā stulbi.

:), jo viņš ar katru albūmu arvien vairāk sāka dziedāt, kas Serj nepatika droshvien. Njaa hipnotaiz un mezmerize man ar nepatika, bet nu tagad kalusos Serj jauno soloalbūmu un man shamējais ar ne paaraak patiik.

BTW par sanākšanu kopā sāku shaubities, jo atradu soad messagebordā rakstu ka serj izdod savu soloalbūmu, darons arī, shavo kautkadā grupa spēlē un bundzinieks comiksu biznesu atveris.

BTW2 : Nopirku Dublinā biljetes pirms 2 ned uz Serj koncertu, nezinot ka tur būs tikai Serj :( kautkā stulbi.

man gribās uzprasīt, tu esi pilnīgi stulbs vai kā? :D nu LOOL džekiņ, TU TO VISU UZRAKSTĪJI PIRMAJĀ POSTĀ. OMG LOL. :superlol: :superlol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...