Egyptian Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 (edited) es gribetu palught kick tiesibas admin_kick es izmantoshu tikai tad kad kads sedes 5 ilgakais 6 raundus spectatora admin_slap es liksu tad kad kads sedes viena vieta admin_slay tad kad kads sedes baze ja bus 1pret1 taja raunda admin_vsay liksu tad kad kads prasis la mainu mapi bet bez balsosanas mapi es map nemainisu admin_votekick vienkarsi lai parbauditu vai citi speletaji piekrit ka es to speletaju kickoju admin_aizveries es liksu tad kad kads ar saviem tekstiniem bus noriebies nu ceru sagaidit jusu atsaucibu. Edited July 18, 2004 by Egyptian Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 No manis tu atsauciibu nedabuusi pauc taads. admin_aizveries es liksu tad kad kads ar saviem tekstiniem bus noriebies Nez ko SuperRembo pa shito teiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 (edited) ee kapeec 2 topici? ^^ Edited July 18, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 ee kapeec 2 topici? ^^ Taapeec ,ka vinjam ir... mazinjsh iq ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 (edited) Vinjam ne tikai tas ir mazinsh Edited July 18, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 ee kapeec 2 topici? ^^ cereeja ka vienu macho nepamaniis un neuzlix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Who da heck r u ? Tu vispaar uz gigna esi speeleejis ? p.s. 2 topikus likt nav stiliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 OMG Flyers ir "ATGRIEZIES" UN atkal jau ar 2 topiciem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Egyptian kas tu vispaar taads esi? Parasti nezinaamiem tiesiibas nedod... Tu vispaar uz gigna esi speeleejis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Egyptian kas tu vispaar taads esi? Parasti nezinaamiem tiesiibas nedod... Tu vispaar uz gigna esi speeleejis ? Itkaa ir, bet vina stati ir vienkaarshi "graujoshi"-----> Kills: 544, Deaths: 1,311 (taa paarecos.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 es gribetu palught kick tiesibas admin_kick es izmantoshu tikai tad kad kads sedes 5 ilgakais 6 raundus spectatora admin_slap es liksu tad kad kads sedes viena vieta admin_slay tad kad kads sedes baze ja bus 1pret1 taja raunda admin_vsay liksu tad kad kads prasis la mainu mapi bet bez balsosanas mapi es map nemainisu admin_votekick vienkarsi lai parbauditu vai citi speletaji piekrit ka es to speletaju kickoju admin_aizveries es liksu tad kad kads ar saviem tekstiniem bus noriebies nu ceru sagaidit jusu atsaucibu. diemzheel iemesli neder. Taisi jaunu topiku ar labaakiem iemesliem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts