doGY Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Tātād kā liels pb cienītājs katru nedēļu gaidu trešās sezonas sērijas trackerī, vienu nedēļu jau bija ielikta vienu dienu vēlāk Bet sonedēļ vispār nav bijusi 5 sērija vai kāds nezin kas par problēmu vai arī viņa kautkur citur ir ? katru 2 dienu iznāca a tagad nav jācer vismaz sonedēļ, ka būs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Dooh. Nav shonedeelj vispaa seerijas. Gaidi 1dienu. Kautkaads beisbols iet valjaa USA. Kaa jau mineeja BH - sezona ir aptuveni 36 nedeeljas, sezonaa ir ~24 seerijas. Taatad kautkaadas X nedeeljas nebuus seerijas. Papeeti tv.com, kad buus naakamaas seerijas. Shonedeelj laikam buus un peectam atkal nebuus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennedy Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 mans senciic no DC++ sakačājis PB līdz 2. sez 4.sērijai.... man pašam tas PB ir PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 Silver vo tieši tas ko gaidīju paldies keneddy tu mani sasmīdināji LOL ROFL UTT :) sakars? es tev prasīju kautko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 lai nesāktos beztolka diršana - closed. kennedy - atvaļināts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts