eziic Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Mekleeju dziesmu. 1 pazinjam bija telefonaa melodija, un man tiiri okej iepatikaas, izdomaaju, ka vajadzeetu iekljaut savaa disku izlasee, lai ir ko mashiinaa klausiities. Vieniigaa probleema - shii ir viena no nedaudzajaam reizeem, kad pat ar gogles tantes paliidziibu netieku galaa, taapeec luudzu paliidziibu jums. Runaajot par pashu dziesmu - dziesma no taalbrauceejiem, krievu valodaa, dziesma saakas shaadi: 'Tam daleko daleko est zemla...' Nu visi tachu zina shito gabalu, koa? Es buutu ljoti pateiciigs, ja kaads vareetu vinju uzmest uz kaut kaa yy.lv liidziiga vai vismaz padot man maajienu kaa es vinju varu iedabuut savaa peleekajaa kastee caur deeceeplusplus. Jau ieprieksh milziigs paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 dc++'ā meklējam Rig&Roll atveram kādu no atrastajiem folderiem, tad atveram music, un tur ir visas spēles soundtrack's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 Es biju domaajis filmu, nevis speeli. Droshiibas peec gan izdariiju taa kaa teici, bet neviena no tiem 12 gabaliem nebija iistaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Bļad, forums neņem pretī krievu fontu. Krč šajā lapā 13. dziesma. Edited October 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 (edited) EDIT: Man te gadījās k-kāds gļuks. Lūdzu dzēsiet šo poustu! Edited October 20, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 sry, domāju ka tas no spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 šajā lapā 13. dziesma. Liels tev paldies, visticamaak, ka ir iistaa, jau velku nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now