Jump to content
GIGN Forum

Psc...vispar?

DeSaa
 Share

Recommended Posts

Nu Piekrītu Ali, jo es arī parasti papētu ilgāk čaļus, tāpat jau bija l33t`am ar to Hollow, ka pēc 1mā rounda banoja, un

pēc tam sekoja sūdzība, manuprāt tā sūdzība bija nevajadzīga!!

Turpmāk pirms banojat, pavērojat ilgāk, lai nebūtu nevajadzīgu sūdzību!!

Un domājat, ņemsiet nost to banu vai neņemsiet, cik var mocīt to čali!!!

Nu redz, neviens iisti nevar pateikt, bet es saku to4, kad vinjam ir Norecoils, var jau buut kad kautkaada 6aara, bet es tam neticu, jo vnk vins izstijas pec bota un ak teemeklis taa neleka, kaa sija gadijuma Desai! Spriezat pashi! :fsckinsad:

P.S. Es vinju vnk pietiekamu laiku skatijos un liidz ar to, kad redzeju kaa ar ak sauj es jau uzreiz sapratu, demkaa varbuut tas ir gruuti saskatams, bet 4alis vnk sleegaja 4iitus ieksa, 4iitus ara! Naakamreiz saadas reizes bus japapeet vairaak tiesham, bet par so ban es nez, es jau palieku pie sava, jo saliidzinot kaa citi sauj ar ak ieks demo ir pavisam normals recoils kaa visiem, bet vinjam pricels lekaja uz leju!

Edited by kek`s

nu lemjiet pashi :(

citreiz kek`s papeti ilgak!!!

pagaidit vel kadu citu viedokljus es nez kas jusm tur ar to fragu un kek`s ja es slegaju chitus nah man butu vini jaiesledz tik uz 1 fragu?????

P.S.

worms man tev ir 1 luugums varetu manu niku foruma nomainit uz "nuTeE" vai kads cits admins??

:(

citreiz kek`s papeti ilgak!!!

pagaidit vel kadu citu viedokljus es nez kas jusm tur ar to fragu un kek`s ja es slegaju chitus nah man butu vini jaiesledz tik uz 1 fragu?????

P.S.

worms man tev ir 1 luugums varetu manu niku foruma nomainit uz "nuTeE" vai kads cits admins??

Paga paga, tad jau redzes vai tu vispar vel te dziivosi! :thumbsup:

LŪUUUUDZU rakstiet par tēmu, t.i. ,noskatieties demo un izsakiet viedokli, bet TIKAI tad, ja esi admins.

apnika jau wārnot jūs un dzēst postus.

EDIT : Godie , tas atiecas arī uz tevi, tu jau savu viedokli izteici, so nav vairs jātaisa 10 posti.

:lol: mēģināt slēpt norecoilu csā būtu līdzvērtīgi mēģināt noslēpt sabiedrībā faktu, ka katru reizi, kad tu apsēdies, tu palaid drausmonīgi skaļu pirdienu. To nevar NEPAMANĪT. Tīri intereses pēc es aizejot mājās šovakar apskatīšos to nelaimīgo demku un sniegšu savu megaeksperta veidokli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...