godiE Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Nu Piekrītu Ali, jo es arī parasti papētu ilgāk čaļus, tāpat jau bija l33t`am ar to Hollow, ka pēc 1mā rounda banoja, un pēc tam sekoja sūdzība, manuprāt tā sūdzība bija nevajadzīga!! Turpmāk pirms banojat, pavērojat ilgāk, lai nebūtu nevajadzīgu sūdzību!! Un domājat, ņemsiet nost to banu vai neņemsiet, cik var mocīt to čali!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 nu nezinu, bet man izskataas ka ir tomeer norecoils ar AK... tieshi pirms bana... bet piekritiishu tam, ka vajag pagaidiit ilgaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Es gan neko neredzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrujsTG Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Gekss... nekas aizdomīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) Nu redz, neviens iisti nevar pateikt, bet es saku to4, kad vinjam ir Norecoils, var jau buut kad kautkaada 6aara, bet es tam neticu, jo vnk vins izstijas pec bota un ak teemeklis taa neleka, kaa sija gadijuma Desai! Spriezat pashi! P.S. Es vinju vnk pietiekamu laiku skatijos un liidz ar to, kad redzeju kaa ar ak sauj es jau uzreiz sapratu, demkaa varbuut tas ir gruuti saskatams, bet 4alis vnk sleegaja 4iitus ieksa, 4iitus ara! Naakamreiz saadas reizes bus japapeet vairaak tiesham, bet par so ban es nez, es jau palieku pie sava, jo saliidzinot kaa citi sauj ar ak ieks demo ir pavisam normals recoils kaa visiem, bet vinjam pricels lekaja uz leju! Edited October 21, 2007 by kek`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 nu lemjiet pashi citreiz kek`s papeti ilgak!!! pagaidit vel kadu citu viedokljus es nez kas jusm tur ar to fragu un kek`s ja es slegaju chitus nah man butu vini jaiesledz tik uz 1 fragu????? P.S. worms man tev ir 1 luugums varetu manu niku foruma nomainit uz "nuTeE" vai kads cits admins?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 citreiz kek`s papeti ilgak!!! pagaidit vel kadu citu viedokljus es nez kas jusm tur ar to fragu un kek`s ja es slegaju chitus nah man butu vini jaiesledz tik uz 1 fragu????? P.S. worms man tev ir 1 luugums varetu manu niku foruma nomainit uz "nuTeE" vai kads cits admins?? Paga paga, tad jau redzes vai tu vispar vel te dziivosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 sliktakaja gadijuma es te dzvishu bet serveri nee nezinu kas jusm leiaks divais nedejaja fragaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 LŪUUUUDZU rakstiet par tēmu, t.i. ,noskatieties demo un izsakiet viedokli, bet TIKAI tad, ja esi admins. apnika jau wārnot jūs un dzēst postus. EDIT : Godie , tas atiecas arī uz tevi, tu jau savu viedokli izteici, so nav vairs jātaisa 10 posti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 It kā ar Ak ir tāds kā NOrocoil, bet domāju, ka dēļ viena fraga nevar banot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 logiski es nezinu kada jega man butu spelet ar norecoil kipa slegalajot ja es nospeleju kkadas 20min bez un ierubiju uz 1 fragu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Taa viss nenotika, tu vnk sleepi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 kas nenotika??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 mēģināt slēpt norecoilu csā būtu līdzvērtīgi mēģināt noslēpt sabiedrībā faktu, ka katru reizi, kad tu apsēdies, tu palaid drausmonīgi skaļu pirdienu. To nevar NEPAMANĪT. Tīri intereses pēc es aizejot mājās šovakar apskatīšos to nelaimīgo demku un sniegšu savu megaeksperta veidokli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 nu ko tad tu teiksi ir vai nava tavupraat?? P.S tad tu plzz nomaini manu niku uz "nuTeE" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts