macho Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Speeleeju vakar cs.gign.lv un naacaas biezhi dzirdeet personaazha "steins" sarunu ar Leo[Tally]. Cik sapratu tad Tally ir laikam steina klans un shis rekruutoja ciitigi jaunus memberus. Shis Leo deva pamaaciibu:" Speelee labi". No saakuma man tas likaas smiekliigi, bet peec tam aptveeru kas par lietu. Kad Leo[Tally] bija shots apmeeram 5:13, steins teica lai shis rakstot vienkaarshi Leo jo vinjam neejot. Nu re... man sirds sazhnjaudzaas aiz zheeluma un tad izdomaaju ka varu taksh vinjiem paliidzeet. Nu re - ja gribat iekljuut statos tad dariet shaadi - nobindojiet uz tastatuuras 2 pogas - teiksim "k" un "L" - k nobindojiet uz name "Niks" un L un name "[Klans] Niks". Speeleejiet protams ar klanu saakumaa un ciitiigi shaudaties. Kad jutat ka ir suudiigi un tuuliit juus apvaaks taa fixi spiezhat K. Iisteniibaa vareetu pat nobindot name "niks" uz peles otraas pogas un tad kad shaudaties bet juutat ka pakaasiisiet tad fiksi mouse2 spiezhat... Nu lai jums veicas un driizumaa ceru juus ieraudziit statu augshgalaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 macho lost it..... maates ruupes peekshnji uznaakushas sievietes instinkts vai ka veel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2003 Author Report Share Posted July 19, 2003 es no sirds juutu liidzi visiem kas speelee tiiri uz statistiku - pats taads biju pirms kaadiem diviem gadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 A es vienmeer esmu bijis nozheelojams frageris tapeec mani nevienaa klanaa negrib Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2003 Author Report Share Posted July 19, 2003 kaa ta ne - fya taksh tevi gignaa uznjeema Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Omg ... Muusiem te maajaa nezheeliigz Tuss notiekas... mekleeju muzonu internetaa iebridu te... jaa humors labs.... Juus bikinj atpaliekat attistiibaa.... bind mwheeldown "name [GIGN] macho" bind mwheelup "name L|ama tested, mother fucked =) " Jeb veel var uzbindot alias kas maina niku uz iisto tikai kad nospiezh mouse 1.. bet aatri atlaizhot mainaas atpakalj! kaa juuti ka mirsi taa laid valjaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 20, 2003 Report Share Posted July 20, 2003 Shodien macho, jau viens tavu ieteikumu bija izmeegjinaajis Vieniigi vinjam bija vaardi "K" un "L" nevis taas pogas nobindotas kaa tu to teici !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2003 Author Report Share Posted July 20, 2003 omfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted July 26, 2003 Report Share Posted July 26, 2003 kur mani fya uznjeema? D Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 simbiote tu nezini ka tu esi gign klanaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 zheel ka tu neesi stulbs tu neesi stulbs , nee nemaz kur ta tu stulbs ! 1kaart paskaties uz datumiem kad esi raxtiijis 2 kaart kaada tev tur dalja 3kaart pis nax Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 trut me, tu esi smags pieliideejs bet tas taa, lai voto jins tu vai es ir pieliideejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 Varbut vinsh pielien, bet tu esi siks stulbs pedarass !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 bled tu lox kaads pieliideejs jobanais spamers visos topikos nesakaaraa spamo ! un pasaki kam es pielienu un ko es censho no taa panaakt? AANUSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 bled tu lox kaads pieliideejs jobanais spamers visos topikos nesakaaraa spamo ! un pasaki kam es pielienu un ko es censho no taa panaakt? AANUSS veciit atslaabsti . Iedzer kaadu nomierinoshu teeju un tev nav jaatklaaj viesiem savs vaards ar lieliem burtiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 17, 2003 Report Share Posted August 17, 2003 aizpis muti aazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 17, 2003 Report Share Posted August 17, 2003 taa jau labaak paliec mieriigs, varbuut es tev varu ieteikt kaadu labu psihiatru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2003 Author Report Share Posted August 17, 2003 zheel ka tu neesi stulbs tu neesi stulbs , nee nemaz kur ta tu stulbs ! 1kaart paskaties uz datumiem kad esi raxtiijis 2 kaart kaada tev tur dalja 3kaart pis nax hahahahaha vienmeer cilveeks ir besiijis ar saviem sviestainajiem poustiem un idiotiskiem uzbraucieniem bet shis bija labs... +Varbut vinsh pielien, bet tu esi siks stulbs pedarass !!! peec shitaa jau man vairs nav ko teikt ok - attiistiit dirshanos jau vareetu ja kaadam no jums buutu kaucik izdomas un sapraata lai vareetu pateikt kauko interesantu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts