rusty Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 kāds, kam tas ir bijis un arī saprot, un arī nav slinks varētu man palīdzēt ar ''ķermeņu kustība - kustība pa riņķa līniju.'' definīcija tam man ir, bet noderētu kādi 3 uzdevumi + iespējamas gif animācijas, kāda bilde etc. nu arī vel kāds visparinoš teksts par to. sakat - izmanto googli? jau darīts, bet vaig vel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Rādi šurp uzdevuma tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 7, 2007 Author Report Share Posted October 7, 2007 man nav uzdevums. man ir jauztaisa sava veida projekts par to. uzdevumus tiko foršus atradu. tagat vaidzētu tādu kā paskaidrojošu info. to atrast ir problēmas, nevis uzdevumi un to reiķināšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 uz kuru dienu tew vaijag ??? man moz graamata kaada ir!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Nu bet ja tev definīcija ir, kur problēma papūlēt vel mazliet pelēko masu un sagūglēt kādu piemēru no dzīves? Piemērs: Iedomājies vēja ģeneratoru. Viena spārna galā pienaglo ar naglu šauteni kaķi un kamēr tas nenoraujas nost viņš kustēsies pa riņķa līniju Its as simple as that Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now