Platinum Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 (edited) Sveicinati dargie Gign'a lietotaji! 1.Naku pie jums sava zinja ar lielu un loti svarigu problemu!! Ttad man ir "Edimax" router BR-6104K! Man vins iet bet nevar uztaisit port forwarding!! [EDIT] Apkasa ir manu instal pamaciba, pec kuras man nesanaca to izdarit ko man vaig, tapec grizos pie jums Es vnk nessaprotu la sir jadara lai ietu serveri un ari web! Jo cik zinu we izmanto 80 portu bet serveris 27015! ceru uz jusu atbalstu saja jautajuma! 2. Tatad man ir GG serveris bet es veletos lai leveli nevaretu dabut tik atri ka nogalina tikai 1 cilveku, esmu redzeji ka serveros dazos ir ta ka nigali 5 ir level up! P.S. Es tiesam no visas sirds atvainoos ja ir sis runat s bet par router, pec tas pamaciba skaz bija gign foruma man nekas neaizgaju tapec naku pe ckokretakas runas!! Ja kadam vaig vel kadu info par router es to sniegus jo man to tiesam vaig1! Ja tiesi kads onkreti palidzes varam sarunat par mazu atlicibu!! 3menesu statistikas abbonesanu dr.lv Links prieks manual instal pamacibas! <-- Kachaa tee! Edited October 5, 2007 by Platinum Link to comment Share on other sites More sharing options...
lambda Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Par vairākiem kiliem, lai dabūtu nākamo ieroci - ieej addons\amxmodx\configs\ direktorijā, un gungame.cfg nomaini aptuveni 70 rindā gg_kills_per_lvl 1. (kāds cipars, tik kili nepieciešami līdz nākamajam ierocim) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 paldies tev! bet man vajadzigas ir ta s1mais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now