klizma Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Vēlos atrast Nokia 5500 vāciņus un podziņas. Es atrdu vāciņus, bet bez podziņām..... Lūdzu, kāds kurš zin kur nopirkt, pasakiet kur ?! Būšu ļoti pateicīgs ! P.S. Nesakiet lai izmantoju google.lv, tur es personigi neatradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Tipa itkā veikalos nevar nopirkt????? Man liekas katrā normāla mobīlo veikalā vvar nopirkt vai pasūtīt!!! Un kas šitais?? Baigi vajadzēja taisīt 2vienādus topikus??? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=20660 ?? ?? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klizma Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 te ir palīdzība, tur ir bode! te es mekleju palīdzibu, tur es perku. esmu tiki pieregistrejies, neko nemaku, a tu te ilgi un nesaproti tik elementaras lietas ! biju Gūglē, meklēšanā un skatijos 3 veikalos, nav podzinas... vienigi atliek braukt uz Rigu tirgū meklēt vai ari Origo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now