esctm Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Tātad nesen tiku pie jauna mobiļnika, viss ir OK, tikkai viena lieta dziesmas un melodijas baigi klusi skan, itkā meiģināju likt uz maxmilālo utt, skaļāk ir bet nu anyway diezgan kluss, esmu dzirdējis ka ir kkādi kodi kurus ievadot, kļūst skaļāks, nez pats neko neatradu tākā palīdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 Hmm, esmu dzirdējis par skaņas kvalitāti sarunas laikā, bet par skaļāku spīkeru gan nē. Tu kaut ko nejauc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk1993 Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Vot, man shitaa probleema arii ir! Tieshaam neviens nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hambits Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 TAADA KOODA VNK neeksistee.... ir telefoni kam ir klusaaks zvana signals nekaa citeim.. ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 a vot no tās detaļiņas, no kuras nāk āra skaņa, moš no tās skaļums arī ir atkarīgs, ne.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now