ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 gribetos acc up, ljoti iespejams ka praus par atru, bet ar tagadejo acc reali serverim nevaru gandriz nekadigi palidzet... seit ir sikaks info par mani no pagajusaa pieteikuma: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=20055 pagaidam man laikam ir slap,slay un xnick... veletos es vel vismaz tsay, kick un ja iespejams ban ariii... kick ar xnick var ja spele, bet atrodas tadi aksti kas sez specos vairakas kartes pec kartas, un xnick nedod iespeju tadus izmest.. un banu vajag, jo ir visadi kas palaiz muti, reklame un visadas mulkibas dara... problemam ar mani nevajadzetu but, jo amdina pieredze ir un nepatiesu banu ari nebus reali, jo busters visu izdaris mana vieta speleju diezgan patstavigi pedeja laika, lai ari ne ljoti daudz... paldies par uzmanibu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 (edited) Nu nezinu nezinu...menesis pat nav pagajis kopsh ieprikshejas prasibas. Nevaru pateikt ne labu, ne arii sliktu, kas istenibaa arii neliecina par neko labu. Tas atkal nozimee, ka nemaz taa isti savas "pravas" neizmanto. Domajams, ka lidz ar to nebus taa, ka pekshnji arii saksi xb vai xk "ipashi" biezi izmantot. Edited October 4, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 vēl par ātru, neesi paspējis sevi pierādīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ja iedos, tad varēs pierādīt vienu vai otru. es nerubiju, xkick strādā vai nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 5, 2007 Author Report Share Posted October 5, 2007 es prasu xkick... man sakuma iedeva xnick, lai ar taa palidzibu izmestu players, bet ja vinji ir specos, es to nespeju izdarit, jo vinju nick nomainas tikai tad kad vinji ienak kada team un vinji ir dziivi... a tada veida, dazi gudrisi nosez paris mapec specos, nelaujot citiem paspelet... nu jus sakat ka neesu paspejis sevi pieradit, bet cik u reali es sevi varu pieradit ar tadu acc? visu laiku censos slay tadus kas necensas pildit misiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 man sakuma iedeva xnick, lai ar taa palidzibu izmestu players, bet ja vinji ir specos, es to nespeju izdarit, jo vinju nick nomainas tikai tad kad vinji ienak kada team un vinji ir dziivi... a tada veida, dazi gudrisi nosez paris mapec specos, nelaujot citiem paspelet... nu jus sakat ka neesu paspejis sevi pieradit, bet cik u reali es sevi varu pieradit ar tadu acc? visu laiku censos slay tadus kas necensas pildit misiju... ljoti vnk sevi var pieradit vnk adminee. Es tur pat pusgadu man liekas nosedeju ar tadam pravam lidz man savajadzejas kaut ko krutaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrujsTG Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 neitral! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 vislabākais admins ir tāds, kuru nevar pamanīt un kurš netraucē spēles gaitu. tā kā tavs arguments nav diez ko spēcīgs. bet par manuvietuieņemblabla īsti nezinu. (tas tā, lai netiktu uzskatīts par spammu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 nepamanot neesmu vinju vispar darbiba redzejis NEKAD. Nekas personisks, bet tas taa ir. Tad kada velna pec xk vai xb kaut ko mainis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 ka var but nemanams, ja serveri vienmer ir kads daunis, kuru vajag slejot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 11, 2007 Author Report Share Posted October 11, 2007 tikko dbauju internetu sava jaunaja dzivokli, bet neredzu ka kaut kas biditos uz prieksu, laikam jaiet savarit sudus lai mani kads ieverotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 xk nestrādā, uzliku xb, to tad arī izmanto xb laiks cilvēks iemesls. xtsay nelikšu. man besī kad raksta uz ekrāna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts