SaS^MAN Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Kāpēc blondīnes nebrauc ar "KIA" mašīnām? Tāpēc, kad uz telefona rakstīts NO-KIA. Šitais ir īstenībā... No rīta ceļojuma laikā iebraucam Polijā, kā jau rīts gribās kādā restorānā paēst Tikko no salda miega pamodusies prasam. Ko ēdīsi Fļakī zupu, Žureku, jeb abus? Tgd saka : "Es, laikam ēdīšu jebabus tāds itkā nav ēsts vajag pameiģināt" Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Viņš: Uraa, beidzot. Es jau vairs nevareeju sagaidiit!!! Viņa: Varbūt man aiziet? Viņš: Pat nedomā par to! Viņa: Tu mani mīli? Viņš: Protams. Viņa: Tu mani kādreiz esi krāpis? Viņš: Nē, kā tev kaut kas tāds varēja ienākt prātā!!! Viņa: Skūpstīsi mani? Viņš: Protams! Viņa: Sitīsi mani? Viņš: Nekādā gadījumā! Viņa: Es varu tev ticēt? Un tagad izlasiet no apakšas uz augšu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Kādam jaunam šoferim neveicas ? kā iedzer, tā uzreiz nokļūst avārijā. Tā kā viņa pāriniekam ? šoferim ar stāžu, nekad avārijas nav gadījušās, kaut braucis pamatīgi piedzēries, jaunais lūdz palīdzību: - Klau, iemāci, lūdzams, kā braukt bez avārijām! - Uzsauc man litru, iemācīšu! Abi izdzer litru degvīna, un vecākais, parādot pirkstu, jautā: - Cik pirkstu redzi? - Divus. - Par maz! Jāiedzer vēl! Tiek izdzerts vēl litrs, un vecākais šoferis atkal rāda pirkstu: - Cik pirkstu redzi tagad? - Trīs! - Viss kārtībā, braucam! Abi sēžas mašīnā, vecākais pie stūres un braucot māca: - Redzi tās trīs sievietes, kas šķērso ielu? Vidējā no viņām ir īstā. Apbraucam! Redzi trīs dārgās mašīnas? Vidējā ir īstā. Apbraucam! Jaunākais nopriecājas: - Paldies, visu sapratu! Tagad laid pie stūres mani! Abi samainās vietām, jaunākais apmierināts brauc un komentē: - Ahā, mums priekšā trīs tilti. Vidējais ir īstais, tātad, APBRAUCAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now