Jump to content
GIGN Forum

Webs

DeSaa
 Share

Recommended Posts

to es zinu tik stulbs es nesu man pasham ir ari ucoza webs bet es gribu ar appserver uz mana pc hostetu nava tada kastite kuru piesledz pie pc un webs strada veljoprojma ja pc off???

un ka par to skinu taja skina ir kkads halflife ka lai dabu zilo??

njā, visi tik kruti un zinoši "webu" (kā neciešu šo vārdu) taisītāji un sauc sevi par adminiem, bet elementāras lietas nezin... eh mēs vecā paaudze, kam kaut ko izsaka tādi vārdi kā html un kas nedomā, ka dators var darboties bez elektrības...

es visu izdariju ka vajag ieinstaleju psychostats3.0.3b un visu izdariju itka raadaas vis weba a ko man darit lai es varetu ielikt kadu serveri kipa lai man rada kada servera playera status?????

vispar ir iespejams ja uz mana pc ir amxbani un psychostats lai visu rada no cita pc???? ja jaa tad nu ludzu pasakiet ka lai es dabuju lai no ta pc rada psychostats.

amxbanus arī var ;)

Cik miliardus reižu jau ir apspriests jautājums "pc of bet webs on @ localhost"? Un tie gudreļi kas te ik pa laikam paspīd ar visādām "kastītēm" laikam ir paši tādas izgudrojuši, jo cik es zinu vienīgā "kastīte" kas uztur PC pie dzīvības ir "baterijveidīgs" akumalators, kas vnk ja pazūd elektrība pāris stundas (pāris - tas ir 2-3h) uztur kompi ar elektrību.

P.S Man šitais topiks atgādina veco "Rembo need help" topiku :khehehe:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...