Sgt.M1kWo Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Tātad man ir šis te mobilais telefons --> http://www.gsmarena.com/samsung_z550-1509.php Ir Bluetooth draiveris [ ja ta to sauc XD ] AirLive 2.0 Augšuplejuplādēt māku failus bet.. kad to daru tad ar citiem formatiem piemeram mp3,gif,jpg tad iet viss perfekti un mobilais nolasa. Bet kad megjinu kadu speli *jar formātā tad neiet jo.. Rāda Unsoported File Format un vinš tas fails saglabājas pie Others Files nevis Games Folderī. Tātad.. ir jabut citam formātam vai ko citu jādara? Vnk negribas tērēt naudu un caur WAP lejupladet kaut kadas speles. Man vnk jau uz datora ir Samsung speles ~100 dažādas. Ko man dariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Hmm, taa tiiri teoreetiski ir 2 varianti: 1- tu neliec tos .jar failus pareizajaa folderii [tas gan ir maz ticams]. 2- vinjsh tieshaam neatbalsta .jar formaatu. Ja vainiigs otrais gadiijums, pameegjini vinjam iedot speeles .jad formaataa un paskaties ko shis saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted September 29, 2007 Author Report Share Posted September 29, 2007 (edited) Bet ja es caur Bluetooth no datora skatos Galery tad vinsh nerada to mapi Games & more Viņš par automatiski liek tajā stulbajā mapē Other Files. Par to .jad notesteshu un editeshu postu. EDIT OF THE POST [read this bijaaaaach]: LOL. TIk mazs izmērs failam Iemet kādu .jad slinkums kadu meklēt.. DOUBLE-EDIT: Ne nu atradu velvienu tik un taa sver zemak par 1KB + atkal rada Unsoported Format taapatas. Edited September 29, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now