Dj_erix Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 4 Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Kas shis par Joku?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 Atkal saakaas! Lidzko vis i sagatavots un sarunaats, saakas nekaartiibs! Dienzeel ienaaca zinna ka GIGN servera Mentam (straikeram) sestdien jaastraadaa-grobanijs izsaukums-, bet baltais bembiitis piektdien ieripos Hainija pagalmaa Tik VAi TAA! Vieniigais rodas jautaajums, cikos tur saakas ssits, varbuut tas jau kautkur ir pateikts, bet es taads nesapraatiigs un to esmu palaidis garaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 saakas ? hmmm tad kad jau kaada dalja buus aizvesta tur, tad jau arii saaksies !!!! P.S. Nevienam nav vai nevar dabuut 2 tumbas, man aparatuura buus, bet tumbas ir nograbeejushas galiigi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 8, 2004 Report Share Posted July 8, 2004 (edited) un vest autobusaa... ? that's my prob.. a taa.. itkaa jav vareetu pakjert... Edited July 8, 2004 by FreeLancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now