Jump to content
GIGN Forum

Rokeri

rusty
 Share

Recommended Posts

nu šodien noslēdzās moču sezona. noslēgums bij cēsīs. tagat vakarā vēl būs balīte ar striptīzu etc - vismaz tā pamatoti baumo. mani interesē kas tur devās - likās, ka bīfu vienā brīdi redzu bet nē a varbūt jā. katrā ziņā cilvēki ar močiem daudz - man gar māju pa 2 blakus 15 min noteikti brauca garām moči - ap 2k pabrauca garām. kautko nofilmēju - baigais mēsls sanāca ar telefonu, bet vispār baigie veči i burkānus pamētāja i ratā parāva ā un protams slavenākais rokers no visiem ( aizmirsu vārdu blin po) parādija :cool: nu mani interesē kas vel gāja, kā patika.

psc, šodien braucu mājās (saulkrastu šoseja), skatos priekšā daudz dzeltenas gaismas mirgo (mašīnu avārijas signāli) nu hroč priekšā piestājas čalīts, kaut ko tur rediģē. Okey viņš mūs palaiž un braucu garām skatos čalis guļ pa zemi vārtās un vēlviens (laikam, kas aiz viņa sedēja). Skatos viena mašīna, pabraucu uz priekšu un viens smagais. Pizģets mani samaitāja uz visu šo vakaru :( Varu iedomāties čalis vārtās pa zemi no sāpēm, a otrs miris izskatās :(

P.S. Tie bija motociklisti. Maybe kāds vēl redzēja?

EDIT: Bija drausmīgi skatīties, kā tur zābaks bija aizlidojis un ķivere mētājās :(

Edited by MeGaPiiLe

:( Varu iedomāties čalis vārtās pa zemi no sāpēm, a otrs miris izskatās :(

P.S. Tie bija motociklisti. Maybe kāds vēl redzēja?

EDIT: Bija drausmīgi skatīties, kā tur zābaks bija aizlidojis un ķivere mētājās :(

Dzirdeeju par shito gadiijumu man liekaas, taa vins ir ar tiem mochiem drive fast die young :unsure:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...