eziic Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Man nodereetu mazs padoms. Probleema visai pamatiiga - shobriid dziivoju Turiibas kojaas. Beidzot peec gandriiz 2 nedeelju gaidiishanas atnaaca 2 keksi, izurba sienaa caurumu un ievilka muusu istabaa netu. Sarakstiija visus IP un proxy sh!tus un te nu es atkal esmu. Neta aatrums forshs, viss it kaa baigi labi, bet te nu saakas probleemas... Nestraadaa ne DC++, ne torrenti. Dooh, to, ka vinji nestraadaas es, protams, zinaaju jau ieprieksh. Bet vai ir kaada iespeeja kaa apiet sho te suuda liegumu un piedabuut vinjus man kaut ko vilkt? Mby kaut kaa caur proxy serveriem or somethin'? Un veel viena visai liela probleema - nestraadaa CS. Visus serverus raada offaa un nekur nevar piekonekteeties. Nu tas taa, iisumaa. Noteikti manu domu saprataat. Taatad, vai kaads luudzu nevareetu man izpaliidzeet? Buutu ljoti pateiciigs. pii.ess. Luudzu bez lieka spama. Nezini - neraksti. EDIT* jaa jaa, bija shaads topiks - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=19978. Sorr, kaut kaa nogaaja gar ausi, kaa nekaa tikko tik man te netu ievilka un 2 nedeeljas nebiju bijis forumaa. Edited September 13, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now