Gordon Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Es neesu nave, bet gan saape. Dziive sastaav no saapeem. Juus mani nesaprotat. Es jau nesaku, ka juus nemirsiet (es pat teiktu, ka tieshi to es saku). Es uzrunaaju juus, cilveekus, kas nesaprot. Es tikai veeleejos pateikt, ka nekad neko nevar zinaat (iznjemot to ka mirsiet). p.s. ja kaukas nepatiik, tikai pasakiet un es juus atradiishu. Saakumaaa es jums paargrieziishu aadu uz muguras un paleenaam to vilkshu nost. Tad, kad aada buus novilkta, es juus ielikshu patiikamaa saals vannaa. Un tad atseediishos, ielieshu kausinjaa asinis un baudiishu juusu kliedzienus... buus jauki p.p.s. juus mirsiet p.p.p.s. es nevaru pievilt savus fanus (kuri arii mirs) Iedomājos kā šo visu raksta geks, sēdēdams pie pc apenēs un dzerdams kefīru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 (edited) bildes redzeetas ,taapeec reeka vairs nenaak ,bet rekords 70m Edited July 2, 2004 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 3, 2004 Report Share Posted July 3, 2004 94m un ja butu kads stabs, tad to noteikti nogaaztu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts