Nak3D Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 (edited) Man vajadzeetu paliidziibu vienaa lietaa - varbuut kaads ir saskaaries ar shaadu probleemu uz zin kaa var izlabot... ..... esmu nokachaajis speeli "Championship Snowboarding 2004" , saaku vinju insteleet un peekshnji man izlec errors.... "An I/0 error occurred while installing a file. This is normally caused by bad intallation media or a corrupt installation file." Taa nu es instalaaciju nevaru pabeigt! Varbuut kaads zin kur ir vaina un kaa var izlabot! Buushu ljoti pateiciigs ja man kaads varees paliidzeet! Edited June 26, 2004 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 (edited) image sačakarēta. lādē no jauna vai arī līka image ir jau nošārēta. stājies kontaktos un mēģini izdibināt, vai tas cilvēks to ir normāli instalējis. Edited June 26, 2004 by Gordon Link to comment Share on other sites More sharing options...
=-KoRsArS-= Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 man bija taaada pati vaina fifa 2002 taaads pats errors bet es kaaadas 5 reizes pameegjinaaaju un peeectam aizgaaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now