babaac Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Nezinu kas notika, bet šodien atverot cs un mēģinot piekonektēties kādam serverim mani met laukā pie pašām loadinga beigām - respektīvi, tad kad nepieciešamas vēl 2 iedaļas... Bija doma, ka tā ir konfiga vaina, jo biju to pārveidojis, lai cs'ā būtu augstāks fps. Taču, kad izdzēsu to ko biju papildinājis nekas nemainījās Nu vot. Varbūt kādam ir kāda ideja, kas varētu būt pa vainu? vnk negribas tur to reinstalu taisīt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 mm bik es no teemas novirziisos... es ar vienreiz kkaadu konfigu paartaisiju un man ar gljukoja CS tad izdzeesu konfigu bet taa pat gljuki palika taadi kaadi bija.! un tad reinstal visu CS un pazuda... domaaju ka vajadzees reinstal... nu moz kaads paliidzees... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 es ar vienreiz kkaadu konfigu paartaisiju un man ar gljukoja CS tad izdzeesu konfigu bet taa pat gljuki palika taadi kaadi bija.! un tad reinstal visu CS un pazuda... domaaju ka vajadzees reinstal... nu moz kaads paliidzees... =/ Vispirms pamēģini - repair! Ja nepalīdz, tad mēģini ar re-install! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 man tas bija jau sen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 atgriez PC laiku atpakaļ, tajā datumā kad tas strādāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now