***limp*** Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Taaks , gribeeju uzzinaat, kaadas bija 1`aas speeles , ko juus speeleejaat ! Un miiljaakaa speele kaadus 5 gadus atpakalj (apmeeram) Nuu , taas kuras vissvairaak iespiedushaaas atminjaa , un bez Tildes u.t.t. Hmz , man pirmaa speele bija Samurai spirits , es tur PRO biju Miiljaako speeljui top 3 pirms 5 gadiem (apmeeram) 1.GTA1 2.Transport tycoon (Veel taga speeleeju(tb nessen noka4aaju) 3.Interstate 78` Man taads jaut. panesaas , jo saaku kachaat vecas speeles t.i. atsaucu atminjaa vecaas labaas speeles... Veel labas bija Unreal - return to napali , Recoil , keen ( ) ,nfs3... un veel bija paaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 nu bac kad vel mazinjsh biju doom 1 , doom 2 , duke nukem 1 vai 2 kaut kads tur bija. un veel daudzas nenoziimiigas mazas spelites kadas jau nu vinjas agrak bija :9 aiznjeema 1 mb uz disketes un cietais disks bija 40 mb liels un tas wolfensteins. pec tam naaca gta1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Viennoziimiigi visa C&C seerija. Vel uz PC iipashi neko taadu super duper nevaru atcereeties kas bija pirms 5 gadiem, bet uz PS spilkti atceros Twisted Metal 2 (kaukaa taa vinnsh saucaas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 nuu, pirms 5 gadiem: Transport Tychoon Jagged Alliance 2 Fallout 2 UT Orion 2 Starcraft shiis bija manas top-speeles, veel shis tas ar ko iislaiciigi (liidz pus gadam)aizraavos: Imperialism 2 Dune 2 Arsenal: Taste the power (jeb k-kaa liidziigi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 aaaaa sc..... mm nu nesaaku ar to speli aizrauties pirms 5 gadiem bet nu jau kaadus 2-3 gadus speleju pat shobaltdien Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 pirmaa speele man bija uz Atari (ja kaads taadu zina). Speele saucaas Jumper . tur bija ar ciulveecinju jaaleekaa pa dazhaadiem blokiem (laikam 8 kraasaas speele bija). jee kool milljaakaa igra pirms 5 gadiem - Lethal weapon uz Amiga's. kad dabuuju normaalu PC sev , tad dienu un nakti wormsplus speeleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ainik Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 Sen tas bija....un diezgan interesanti uz to briidi >Warcraft I , II (Lan) >Doom II (Lan) >GTA >Duke Nukem 3D (Lan) >UT Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 nu es pat taa iisti nevaru atcereeties, aceros ka pirms kaadiem 6 gadiem speeleeju warcraft vai nu jaa warcraft 2 laikam tas bija citas speeles arii bet nevelk atminjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 (edited) vei nu topaa noteikti buutu Duke Nukem (dajel nezinu kura dalja) Doom I , II Carmageddon Blood C&C : Red Alert ( ja nemaaldos tas bija pirms 5iem gadiem ) Edited June 23, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 23, 2004 Author Report Share Posted June 23, 2004 vo jaa , Duke nukem... Un Carmagedon Es mekleeju Carmageddon tikai netaa NAV (DC++) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 (edited) es carmagedon nesen pie drauga speeleeju ... vinjsh no kaadas krivu lapas bija dabuujis laikam agbd.net.ru vai kas tamliidziigs, vop6im "agdb" 4ista tajaa adresee bija Edited June 23, 2004 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 23, 2004 Author Report Share Posted June 23, 2004 Es DC++ atradu Taga kachaaju Vienk , es rakstiiju - Carmagdeon , a jaaraksta Carmageddon Thx tam kursh sheit paliidzeeja man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 BG2 vienmeer buus manaa sirdii. tie kuri zin, sapratiis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 UT speeleejaam...kautkaads kaa nu bija assault trooper taada jautra bija ar labaam skanjaam aa vel lode runner tas labais uz parasto kompi bija un uz pc arii dabuuju un aizraavaamies nu protams nfs3 kaads prieks bija kad atklaajaam el nino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 (edited) Uij, nu visas taas kuras jau piemineeja, veel naak klaat Heroes of Might and Magic 1,2. AA vot atcereejos, ASCENDANCY. Vot rulliiga speele. Vienkaarshi rullee. Ah un veel viena, kaads zin taadu War.Inc ? Tev tur pasham bija jaaresearcho visaadi ierochi, brunjas, un tad bija jaaliek kopaa prototipi, tur visaadas mashiinas, heliishus, tankus, un tad bija jaabuuvee baaze un jaaiet visi sasist. Edited June 23, 2004 by Lirels Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 24, 2004 Author Report Share Posted June 24, 2004 Vot jaa , heroes2 es speeleeju tajaa pashaa laikaa , kad nfs3 (pie KEDA) , abi baigie pro bijaam nfs3 Veel Jazz Jackrabbit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 man riktiigi patiik kvesti... zjeel ka shis zjanrs pamazaam izzuud... laikam ka jaunaakais kvest ko netaa atradu bija 2000 - aa gada zjeel... bija reiz arri taada mantinja kaa "nu/\omb|"... visu izgaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Blood o jaa... ar sho speeljuku arii ljoti aizraavos... aizmirsu veel dibalo abus un muuzham nemirstiigo X-Com seeriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Deelj manas sliktaas atminjas pagaidaam varu nosaukt speeles ,kuras juus jau piemineejaat -Starcraft ,Carmageddon , Dune 2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 NFS3, carmageddon I ; II, Jazz Jacrabit, UT ... Njaa taas tik bij speeliites, kautgan jaaatziist ka NFS3 es labraat pat tagad uzrautu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 AA vot atcereejos, ASCENDANCY. Vot rulliiga speele. Vienkaarshi rullee. hehe, es pat briinos ka Lirels ar to speeli zin. tas tak ir geims ar baardu (kaukaads 92, 93 gads?), bet to vareeja stundaam speeleet. vieniigais, man parasti apnika, kad es jau saaku just ka uzvaru, un taa arii liidz galam neizgaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Vajadzeeja uzlikt megalielo galaktiku, nemieriigu atmosfeeru un ciinies ilgi jo ilgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnDead Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 StarCraft|WarCraft|Doom|Duke Nukem|Worm Jim (kaut kaa taa.. neviens nepatejca veel ) un kaut kadas Gonkas...pat nosaukumus nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 mmm ufo seerija 1,2,3 un tagad arii ufo aftermath topaas speeles, protams doom quake 2 ... protams arii wormus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 man riktiigi patiik kvesti... zjeel ka shis zjanrs pamazaam izzuud... laikam ka jaunaakais kvest ko netaa atradu bija 2000 - aa gada zjeel... bija reiz arri taada mantinja kaa "nu/\omb|"... visu izgaaju nu kamOOn ... taa nevar... kas meklee tas atrod... syberia 2 nu nesen izgaaaju vienkaarshi perfekts kvests... a no vecajiem man praata palicis escape from monkey island Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts