gamerxnet Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 kads nevar man palidzet jo man hako serveri visu laiku ir kautkada programma kas aizsarga pret uzhakosanu man ir jau tas firewall ieslegts un kas tad vel ir jabut pret hakosanu pasakiet plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 uzlieci swds.dll citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 es jau uzliku citu un man tik unta hako serveri zb kas tad vel ir jaliek moska kads no gign administratoriem var iedot tadu pasu aizsardzibu man kas ir uz gign serveriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) jaunāko pač uzliec. P.S. Ja kāds tevi ļoti ienīst un jēdz kko no serveru kāršanas nevis pliki izmanto pliko HLDS exploitu - tad tevi karinās jebkurā gadījumā Edited August 28, 2007 by nTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 to doma patchu V26 bet ja es vinju uzlieku tad es nebaru palaist serveri man tad rada kautkadu error Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 1) Tas joks par gign administraceiju tew niezdevas... Turklat gign stav uz Unix! Un vinji izmanto savadakas aizsardzibas metodes neka Win. 2) Vienigais ko varu ietekt... Uzliec 10BaseT failu - ja nekas nemainas - neceri, ka kautkas mainisies [Tewi karinas atkal un atkal] Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now