Phillip J. Fry Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 es sataisu visu pec shiem configiem : http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=1979 nu salieku visu ieksh config.cfg kad eju csā izmet ... To kr4 ... [send Error report ] Don't send nu to shitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Uztaisi jaunu cfg (tukšu) un kopē visu tur iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 vienalga met aaraa :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedpeople Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ej te -> labais taustinsh uz My Computer-> Advanced -> Error Reporting -> Disable error reporting Vairak neradisies Don't send or Send Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Nevari uztaisiit screenu u to vietu - jo man windows ir krieviski Karo4i man aizgaja - philip tev vajag izdzeest visas vietas kuras ir siiis te //--------------------------------- un tev aizies - izdzees to ieksa configa un saglabaaa un viss aizies un tagad man fps ir 60 - bet speeeleju ka uz visiem 100 , jo smoke vairs nelago (wuhuuu) un bedzot kvadratus nevajag lietot lai kadu nosautu........ Worms teica ka lai butu 100 fps vaijag pareizos hercus un cik tad vajag ? Edited August 27, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 strada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 pateicoties manam padomam vai ari weedpeople? Un tagad pasakat cik vajag hercus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weedpeople Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Karo4i man aizgaja - philip tev vajag izdzeest visas vietas kuras ir siiis te //--------------------------------- un tev aizies - izdzees to ieksa configa un saglabaaa un viss aizies un tagad man fps ir 60 - bet speeeleju ka uz visiem 100 , jo smoke vairs nelago (wuhuuu) un bedzot kvadratus nevajag lietot lai kadu nosautu........ Worms teica ka lai butu 100 fps vaijag pareizos hercus un cik tad vajag ? re kur skriins Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 lai 99fps uzliktu vajag iet (nvidia) display properties>settings>advanced>uz videokartes nosaukumu>performance &quality settings>un pie vertical sync ķeksējam,izņemam ķeksi no application controlled un aizbīdam bultiņu līdz on vuala BRĪDINU:no sākuma būs afigeķ nepierasti(pats nepieradu,tapec paliku pie saviem 60fps) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now