pizimodo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tauta,ieliku serverim,lai buutu latviesu valoda,it kaa viss ir oki,bet nestraadaa admin komandas,nospiezu balsot par mapeem,izvelos mapi un viss pazuud,tas pats ir ar citaam komandaam,varbuut kaads zin,kur vareetu buut vaina?Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tad tu esi kautko nopisis Ka tas ir - uzliku? Vnk partulko failus amxmodx/data/lang mapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Viņš uzlika jau pārtulkotu, ko bija nokačājis šķiet kaut kur tepat no GIGN foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizimodo Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 tiesi taa,es noka4aaju jau gatavu no gign. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 A pirms tam taa nebija??? Taa gign versija mo6 sapista =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ļoti iespējams, ka tas, ko Tu novilki bija priekš vecākas amxmodx versījas, bet pats lieto jaunāku, kurai iespējams ir dažas atšķirības mainīgajos, vienkārši paņem un novelc to amxmodx versīju, kura tev bīja un uzmet jauno DATA mapi, un sāc tūlkot pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark13 Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 es pats sev ari tulkoju un ari negaja un pec tam es uzmetu visu apakal un iztulkoju visu citu iznemot admin paneli un viss bija ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 man taa arii bija tad es uzliku default un viss ok bija :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now