XekToR Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 nick :: XekToR- Gribeeju taa pat kaa Ali [ or something like that ] paluugt adm tiesiibas uz cz.gign.lv servera .... Veeleetos sanjemt taadas tiesiibas kaa :: votemap , kick , ideaali veel buutu arii arr + slap ... 1) votemap :: protams to jau juus esat dzirdeejushi , liela mape , maz players . Bet es domaaju sho priekshrociibu izmantot vairaak par labu players [ taa jau visi saka ] un protams arii lai man nav jaaskraida ilgi ... 2) kick :: sho lietu es vairaak protams izmantotu ja man buutu arii taada lietinja kaa slap , jo tiesham [ kaa juus jau iespeejam ziniet ] cilveeki apniik , traumee , dara "botiskas" lietinjas ... vaardu sakot "cilveeki ar mazu domaashnas un attistiibas speejaam " tb baze kemp 3round peec kaartas , speciaala saveeji shaushana + fb meshana .. 3) arr : protams teikshu ka katras mapes saakuma ir jaaliek rr , bet es sho lietinju labaak izmantotu taadaa darbiibaa [ nesaku ka nelikshu peec 1 rounda ] ja es tur 1 vizinos par mani , un tomeert kaads ienaak , tad uzliktu rr lai 0:0 butu rezuultaats .. 4) slap :: atkaartoshos un teikshu ka tas pats vien kas pie "kick" sadaljas .. baze kemp atkaartota , un paarejas pavisam loogiskas lietas kaaadeel vajadzeetu sho player "mazliet" pabiidiit uz spota vietu ... Neceru [ tomeert meloju ] ka dabuushu adm , bet meeginat var ... P.s. gl 2 me [ soory ka es taads egoists ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Luudzu pasaki priekskam tev arr??? Uz servrera tacu ir auto rr.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted June 21, 2004 Author Report Share Posted June 21, 2004 varbuut es ATKAL kluudos , bet kad es dzenaajos par mapi only 1 , un ienaak kaads ieksha tad ga nav auto-rr , un saakt ar to speleetaaju protams ir DAUDZ reaalak saakt 0:0 . Bet tas vareetu nebuut reaalaakais priekslikums lai dabuutu arr .... domaajiet pashi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 varbuut es ATKAL kluudos , bet kad es dzenaajos par mapi only 1 , un ienaak kaads ieksha tad ga nav auto-rr , un saakt ar to speleetaaju protams ir DAUDZ reaalak saakt 0:0 . Bet tas vareetu nebuut reaalaakais priekslikums lai dabuutu arr .... domaajiet pashi .. Tik untaa neatbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 nu kick tiesibas tev nevajag ! kick tiesibu vieta labak slay ! tie kas kempos bazee vai buus ff , taisiis TK utt. var uzlikt slay ! bet nu iisti nezinu vai tev tiesiibas ir vajadziigas... droshi vien ka nav vajadzigas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 varbuut es ATKAL kluudos , bet kad es dzenaajos par mapi only 1 , un ienaak kaads ieksha tad ga nav auto-rr , un saakt ar to speleetaaju protams ir DAUDZ reaalak saakt 0:0 . Bet tas vareetu nebuut reaalaakais priekslikums lai dabuutu arr .... domaajiet pashi .. ja tu pa mapi skraidaa 1 pats un piekonekteejaas veel 1 player's ir autorestartround ! taa kaa arii rr tev nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted June 21, 2004 Author Report Share Posted June 21, 2004 2 by: kadeel tu domaa ka man nevajag ... taadeel ka tu neesi mani redzeejis ? Taadeel ka es slikti speeleju ? Domaaju ka tu neko nezini par mani , taadeel arii nespried umnjik .. Viss ok par tavu viedokli , respect ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 es diemzheel negrasos izsniegt admin tiesiibas kaadam veel :cry: man pietiek ar esoshajiem cinchiem. Un tas ka kaadreiz 2 cilveekiem tur nesanaak uzspeeleet kaa vinji veelas nav tik svariigi, kaa tas ka kaads var patrauceet 20 cilveekiem ar taam pashaam tiesiibaam ar kuraam 2 cilveeku gadiijumaa tika izpaliidzeets. Jau taa daudz adminu... tiesiibas es buutu gatavs izsniegt tikai kaadam pusuubermenim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Jau taa daudz adminu... tiesiibas es buutu gatavs izsniegt tikai kaadam pusuubermenim! varjau aizsleegt sadalju jo kauaka vairs neredz ka kaads baigi censtos tikt gign'aa ja attieciigais forums i` ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 ciet sleegt? a kur tad naaks pieteikumus raxtiit flyeri un orgasmi un egyptiani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted June 22, 2004 Author Report Share Posted June 22, 2004 Lieta taada , kad cz & cz staav uz viena pc un , ja cz ir adm , tad ari cs taas buus ... [ cik sapratu no macho ] taadeel uz cz arii neviens nav nelolot sapnjus un cereet dabuut kaadu adm , tikai k-kada pubmembers [ or something like that ] gL 2 anothers ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now