RedLine Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Problēma ar MuOnline ! Man ir 3 pentium nu kr4 normāls dators ... bet MuOnline lago nereāli ! ko lai es daru lai man nelagotu ? P.S Video driveri ir ieinstalēti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ar pentium 3 proci tev skaitās normāls dators 2007. gadā? omg... labāk nejautāšu, cik ram un kas par videokarti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Wtf? Kur tik krutu datoru dabūji? Bet itkā jau nevajadzētu lago, ja ir normāla video karte, jo priekš MU taču nekādas dižās prasības nav nepieciešamas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Ali Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 3 Pentium ir normals, man ar uz otra PC ir 3 Pentium 125 MB Video karte laikam, un 512 Ram + Nvidia 5500..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 zini, es ar savu vecumveco Pentium 4 jau jūtos kā nabags kaut gan wordam un netam jau droši vien pilnīgi pietiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Un tu domaa, ka vinjam tas krata? ar savu suudaino spamu... Par teemu - pavisam vienkaarshs piemeers. P4 1,7ghz, 512mb ram, 64mb video. Taada bija mana beerniibas datora komplektaacija un arii es speeleeju MU. Lai arii ir priekshtats, ka tam MU ir mazas prasiibas, tomeer man ar to kasti vinjsh meedza lagot tiiri skaisti, it sevishkji briizhos, kad uz ekraana paraadiijaas vairaak par ~15 cilveekiem. Taa ka njemot veeraa, ka tev taa kaste ir veel suudiigaaka, viss ko tu vari dariit ir nopirkt jaunu datoru, jo citu variantu, lai speeleetu laikam tomeer nebuus. Ak jaa, naakamreiz, kad uzdosi kaut ko liidziigu shim jautaajumam, uzraksti luudzu arii to kaadi ir kompja parametri, jo pliks 'man ir P3, nu karoch normaals dators' man personiigi pilniigi neko neizsaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 ezi man uz p3 1,7 amd 128 video (GF) 256mb ram norm gaja.. vienigi kad lorencia bija galigi parbazta bremzeja bik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 izlasot par 3. pentiumu, iesaku Tev nopirkt jaunu kompi, pat nelasot citus postus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ar savu suudaino spamu...ja tu to teici man, tad tu esi dubaks - no kompjiem es 100% sajēdzu vairāk par tevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedLine Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 man jau ir jauns kompis .. bet uz jauna es nespeleju Mu jo negribu piebast ar ''suudiem tauta sakot'' un uz veca gribu speleet !!! man ir 512 ram !!!! 1Ghz ... kur video paskatities nezinu !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy. Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 videokarti var apstities shadi uz deskopa uspied ar (m2) "mause2" un tad uspied "Properties" un tad "Settings" un tur var apstities Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedLine Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 CTX 1565 on NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now