ntw Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Haya. Vācu saites, kuras grib ar mani apmainīties ar 88x31 bannerīšiem. Mans mērķis ir savākt pēc iespējas vairāk saites, lai būtu pēc iespējas vairāk bannerīšu manas lapas sākuma lapā. Tātad ja gribi apmainīties ar bannerīšiem - tad lūdzu raksti man PM Šajā forumā vai arī izdomā kā vēl man nosūtīt ziņu. Zinu ka stulbi daru rakstīdams ko tādu GIGN Forumā, jo man tuliņ būs par 300 PM Vairāk, kur man piedāvās 600 Nopietnu .oo.lv projektu bannerīšus ielikt manā lapā, bet tas nekas. Spam forever. Par spamu runājot - nevarēju atrast nekur citur kur šo tēmu novietot, tapēc ieliku te. Ja kādam ir pretenzijas un ir privilēģijas - Go ahead, make my day un pārvietojiet šo te kur tai pienākas ( tik ne uz miskasti ) P.S. Es jau spamot neiešu, tapēc neteikšu jāspiež uz šo podziņu manā sigā lai apskatītu to lapu kura tiks pārbakāta ar 88x31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 Negribēju jaunu topiku mest - so uztaisīju *Bump* Vēlaizvien pieņemu 88x31 bannerus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now