kr^piks Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Esmu aizmirsis savu paroli, un nevaru tikt iekšā. kas man jadara? kā var uzzināt paroli? Varbūt kāds admins var izdzēst manu veco profilu (krapiks) ??? P.S. piedodoiet, ja kas lidzigs šim topikam jau ir forumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ak dies kam domāts http://www.gign.lv/forum/index.php?act=Reg&CODE=10? pie ielogošanās tak lieliem burtiem rakstīts, kur jāklikšķina, lai atgūtu paroli nevienu citu forumu neesi lietojis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ***netaisi quote iepriekšējam postam*** Tu bremze,viņš bija domājis webā,nevis forumā! un webā nav iespējams pie logina nomainīt paroli,tikai kad ir ielogojies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 sorry folks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Risinajums ieej sava e-pasta tur atrodi westuli no gigna un pasjkaties savu pw un buss Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr^piks Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 a administraija nevar izdzest manu veco akontu , lai es varetu taisit jaunu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 aizsuti wormam vai macho pm ar prasibu savu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr^piks Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 matcho ir labs, atsaucigs admins ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ja kar4 macho labs superigs admins + izpalidzigs worm gudrs ari da best admin kar4 gigna nav stulbu adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 worm gudrs ari da best admin kar4 gigna nav stulbu adminu :muuuahaha: Tev atliek kadam uzprasiit ielugumu uz gign un paprasiit kadam no adminiem lai izdzees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 davai, raksti, lai idzēš tevi un riskē noraut banu, bet tā ja godīgi neviens tevi nedzēsīs ārā, tikpatlabi es varu uzrakstīt pm wormam un pateikt esmu pazaudējis savu paroli, mans niks ir macho, lūdzu izdzēs accountu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Gudri nu bet ko tad krapikam darit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now