Jump to content
GIGN Forum

Tiesibas Uz Gign Servera!

jehoo
 Share

Recommended Posts

PIETEIKUMS

Velos pieteikties uz VOTE TIESIBU darba vietu jūsu serveri.

Iepriekš esmu nodarbojies ar CS speleshanu un administratoru tiesiu pildishanu mazakos serveros, gan ctiu, gan sava 3gadu laika. Šo gadu laikā esmu iemācījies strādāt komandā, protu komunicēties ar kolēģiem, spēju organizēt savu darbu, apzinos, ka esmu korekts, nosvērts un ar augstu atbildības izjūtu. Uzskatu, ka darbā palīdz ne tikai profesionālās zināšanas, bet arī humora izjūta. Domāju, ka spēšu ātri apgūt iemaņas un prasmes, kas būtu nepieciešamas šajā darbā.

Ar cieņu, jehoo

18.gif Labs pieteikums 18.gif

Es Teddy atvainojos, bet kas tev shaja pieteikuma nepatik? Tas ka uzskatu to par darbu? Atbutai jau tas nav man vajadziigs, vai izraadiishanai, REDZ ES TE ESMU ADMINS, TAGAD ES BAIGAIS KRUTAIS... Vairums sheit tiesibu tikai tadel grib... prieksh iespaida radishanas! ;D

extreme^ Skaidrs ka jaspele... to ari darishu, vienkarshi pashlaik neesmu majas, un shis kompis knapi var atvert shito lapu! biggrin.gif Kad bushu majas, tad ari speleshu! Iespejams mani vel neviens nav redzejis uz GIGN servera, jo neesmu spelejis sad.gif

Psc veel nekad nav spelejis uz GIGN servera un jau prasa tiesiibas..... smiliez.de_2428.gifsmiliez.de_2469.gif

P.S smikliigi jau ir skatities kaa dazi daunji prasa tiesiibas (un veel pietam nekad nav splejusi uz GIGN servera)

Edited by Glacier

Worms FAQ:

Q1: Iedosi slotu?

A1: nee

Q2: Iedosi admin/vote tiesibas?

A2: nee

Q3: Iedosi...?

A3: nee

laughing4.gif si butu viss labaakaa fraaze sini topika, blin vecit nomierinies iedzer tasiti tejas nospied podzinju Auto Connect ! atkkeksee lodzinju Never connect to this server un aizej palasi gramatinju, gan jau kadreiz pievienosies, un ka ralstits uz tava avatara Please Wait! thumbsup.gif

worm nu diezvai... Pasham jau ari jastrada! Sakumos esmu spelejis uz gign... tad kad registreeti bija tikai gadi 5 klani un kadi 10 niki ;D Iespejams ka turpmak mani katru dienu varesiet redzet uz servera!

tad kad bija 5i klani un 10 niki regjistreeti tad veel nevareeja nemaz redzeet cik klani un niki ir regjistreeti weirdsmiley.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...