SuperRembo Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Velos script esmu gatavs pat samaksat par vinu 2-8ls, jo ka esmu redzejis nekas dizs nav prieks pro kodera. Tatad mums ir amxbans ar tam tabulam visam. Scriptam jaanalize visi esosie admini, kas bano speletajus piemeram a banoja 4 reizes b banoja 6 reizes utt. Bet ja bani nepatiesi! Atnemas piemeram a banoja 10 nepatiesi 2 un izrekina % kludas. Ja script kaut ka izdailosiet par to +$ p.s SQL tabulas nav mainitas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 esmu gatavs pat samaksat par vinu 2-8ls ko tik maz....par sadu darbu es dotu 15-30ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Tik maz jo zinu ka dazi to nav ilgi kodejusi un teica ka nav galva japiepul zinamam. Man ir scripts kas nosaka kopsumma cik esi banojis, tatad ja zinatu ka kodet. Pieliktu iespeju kad taisi unban ka vins no ta cipara atnem -1, a paleik nemainigs b=a-1 un % kludas kaut ka tur noteikt vareja ar matematiku bet tur es neiedzilinasos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) pa 2-8ls neviens ar to nenodarbosies. 15-30 jau ir ticamāk. es uztaisītu, varbūt. atkarīgs no laika. EDIT: A kā Tu iedomājies norādīt, kurš ir patiess un kurš nepatiess bans ? Edited August 15, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ja tik unbanots, značit nepaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Ja kadam vajag lielaku interesi tad te http://www.free4all.oo.lv/topadmins/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linc Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 pa maz maksa pa 30 ls varetu tev arii sazimeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 heh tad es labak ateiksos, jo atceros ka te dazi cilveki par baltu velti sarezgitakus script ir taisijusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Pamegini veiw page source un skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Nē nu man jau tas tiešām nesagadātu problēmas, 10 ls un gatavs, bet tev bik būs jāpagaida, jo būšu gatavs kko darīt tikkai pēc nedēļas braucu prom rīt, ja kas dabūšu tevi rokās, tāpat mani vari nemeklēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now