worm Posted July 14, 2003 Report Share Posted July 14, 2003 Nu jau pagajushas 10 dienas kopsh chordg tika nobanots no foruma. Veel tagad atceramies sho jautro un dzivesprieciigo cilvecinju. Vinja miiljie posti iedvesmoja cilveekos dziviibu un prieku. Bet tagad... ikdienas rutiina ienjemusi savu vietu... maajaas tiek grauzta sausa maize un dzerts udens un nekaada prieka no taa... katru dienu kaads pampaalis nobanots no gign servera deelj 'ti 4iter' uzbraucieniem. 50x dienaa izmests kaads no GIGn kanala prikola peec... Bet kas gan var lidzinaties nolapitajam jokupeterim ChordG. Mees visi skumstam peec vinja un ilgojamies. Bet kaa saka, kas pagaajis, tas atpakalj vairs nenaaks... Ak jel kaut mees speetu pagriezt laiku atpakalj un redzet vereiz vinja sejas vaibstos kaut nedaudz prieka un ceriibas. Ienakot GIGN serverii, sirdi sagraabj prieka dzirksts, ieraugot ChordG speeleejam. Katrs jauns posts forumaa pacelj garstavokli desmitkartigi... Liidz kam gan shii pasaule ir nonakusi, taada netaisniba visapkart, totals bardaks. Liidz kam mees nabaga ChordG novedaam. Cilvecinjam daudz netruka lai kjertu trieku. Un tas viss guulsta uz muusu pleciem. Mums kopeji vajadzetu uznjemties atbildibu par to, ko esam radiijushi. Es domaju, ka .%!% ...nee es vairs nevaru pietiks shodienai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 nujaa tavos vardos sleepjaas kaut kaada zinaama patiesiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 es tak zinaaju ka tu dzilji sirsninjaa gribi vinju atbanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 es viju nebanoju es neesu vainiigs taaka man nebraucat virsuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Nu jau pagajushas 10 dienas kopsh chordg tika nobanots no foruma. tik maz? ? ? me skumst peec vinja... nau vairs taas jautriibas, lai gan te arii citi liidziigie paraadiijushies (nikus nesaukshu, kas gribees/varees, pac sapratiis..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 es tavaa vietaa nosaukshu kaugan peec vinja jau neuzradaas pirmstam jau bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zephyr Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Worm luudzu nonjem vinajm banu, es vinju paziitu, vinjsh ir pelniijis ka nonjem banu. Balsojumaa jau tauta veeleejaas lai bans tiktu nonjemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Es jau atkaartoshos, bet.... Tu zini kapeec veeleet var tikai no 18 gadiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 nu tu, Jin, dod.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zephyr Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 smiekliigi! ... bet te jav nav taadas veeleeshanas, un manupraat lielaakaja dalja veel nav 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 unteishi to dalju mees neskaitiisim Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 es juutos aizvainots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 es juutos aizvainots Pa ko stumbrs??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 dienas bez chordg ir kaa vesela muuzhiiba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 A vinjs bija kaut kaads prikolists? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 jaa bija.... Vinjam pirms nedeeljas naacaas spraust vecu kontaktu rozetee un shis kjeera elektroshoku. Nabadzinsh atstiepa kaajas uz vietas. Mees vinju muuzhiigi atcereesimies kaa izgliitotu puisi kas lasiija graamatas par Visumu, dabu, dziivniekiem un programmeeshanu.... kam bija savs skats uz dziivi.... kam bija objektiivi spriedumi par citiem cilveekiem... vienvaardsakot - cilveeks peerle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Tad jau diezgan jauks cilveecinjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 15, 2003 Report Share Posted July 15, 2003 Tu nezini pashu ChordG ? Vish bija taac prioklists ... Un vinjam arii bija dazhas probleemas !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 Kaadas veel probleemas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 16, 2003 Report Share Posted July 16, 2003 Probleemas par to kapeec, taa vietaa lai baudiitu dievishkjaas atklaasmes dizhenumu, mes ljaujamies cilveeciigi neshkjiistajam vaajumam un speeleejam sadistiskus simulatorus ar vardarbiigiem, gariigaa sadisma veicinaashanas elementiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 17, 2003 Report Share Posted July 17, 2003 neskumstiet, pestiitaajs ir atgriezies !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now