valchers Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Sveiki, nesen sataisīju cs serveri tagad ir radusies problēma ar hltv, kaut kas neiet kā vaig, un vispār neiet, varbūt kāds zin kā sataisīt un varētu ielikt kādu manuāli vai vismaz kādu sakarīgu linku kur tas ir aprakstīts, jo uz doto brīdi vispārībā nevaru pielaist lai piekonektējas serverim Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 (edited) itkā problēmu atrisināju jo izveidoju hltv_run failu kurā ir rakstītas sekojošas rindas #!/bin/bash cd /usr/hlds/ export LD_LIBRARY_PATH=.:$LD_LIBRARY_PATH ./hltv -ip 00.00.00.00:27015 -port 27020 tik man ir viena lieta kuru pašlaik mēģinu atrisināt un tas ir šāds errors WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0. Laikam šī vaina ir tādēļ kad ir amd 2 kodolu procesors http://codetrinis.blogspot.com/2006/12/hltv-error.html Edited August 14, 2007 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 njв kur to failu javiet es aєi gribu lai uz ta paрa linuxрзпa man hltv strвdв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 (edited) nu tad tā viss tika sataisīts, tad nu te pa plāna punktiem uzrakstīšu kā uz linux sataisīt hltv dodamies tur kur Jums ir hltv cd /var/hlds/ tad vaidzētu izveidot hltv_run failu pico hltv_run un iekšā rakstam šo informāciju #!/bin/sh cd /usr/hlds LD_LIBRARY_PATH=.; export LD_LIBRARY_PATH ./hltv -ip 00.00.00.00:27015 -port 27020 tagad saglabājam un veram ciet tālāk lai viņu varētu aktivizēt un būtu pieeja rakstam chmod +x hltv_run tagad atliektikai palaist ./hltv_run un viss, tiem kam rādas WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0. vēl nezinu kas un kā, bet galvenais kad strādā, bet cik noprotu vaina ir procesora un tas ir cik norpotu amd dual core, vairāk par to var izlasīt šeit Edited August 15, 2007 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 a ka izdarit lai automātiski slēdzas iekš? jo man visu jādara caur ssh tas atkal ir neērti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linc Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 valchers said: dodamies tur kur Jums ir hltv cd /var/hlds/ tad vaidzētu izveidot hltv_run failu pico hlds_run un iekšā rakstam šo informāciju #!/bin/sh cd /usr/hlds LD_LIBRARY_PATH=.; export LD_LIBRARY_PATH ./hltv -ip 00.00.00.00:27015 -port 27020 tagad saglabājam un veram ciet tālāk lai viņu varētu aktivizēt un būtu pieeja rakstam chmod +x hltv_run tagad atliektikai palaist ./hltv_run un viss, tiem kam rādas WARNING! System::RunFrame: system time difference <= 0. vēl nezinu kas un kā, bet galvenais kad strādā, bet cik noprotu vaina ir procesora un tas ir cik norpotu amd dual core, vairāk par to var izlasīt šeit kaa mozg veciit kads sakars hltv ar hlds_run to ko tu visu radiji ir jaiveido jauns scripts piemeram hltv un ievetojam tur palaizam ./hltv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Vis ok, tikai man hltv čatu nerāda kas tur varētu būt par problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now