deeler Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Sveicinaati visi... man ir viens jautajums... Vai ir taada iespeeja uztaisit keyloggeru tikai prieks sava datora... piem. es gribu zinaat savas maasas draugiem.lv paroli u.t.t. vai varbuut ir taada programma kas to visu pieraksta P.s vai tas ir iespeejams ar WinXP manager 5.1, jai ir tad ludzu pasakat kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapTerGT Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 man ir viens jautajums... Vai ir taada iespeeja uztaisit keyloggeru tikai prieks sava datora... piem. es gribu zinaat savas maasas draugiem.lv paroli u.t.t. vai varbuut ir taada programma kas to visu pieraksta P.s vai tas ir iespeejams ar WinXP manager 5.1, jai ir tad ludzu pasakat kaa Roboform - shis tools tev paliidzees bet nezvai tavai maasai tas patiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 (edited) liels paldies mana maasa ir brunete kas sevii juutas blonda... vinja kr4 neko nejedz... P.s taa programma briidina ka vinja saglabas tos rakstiitos datus??? EDIT::: es izmeginaju shito progu... bet vinja prasa vai juus veelaties saglabaat jusu pass u.t.t. un tik blonda man maasa nebuus... bet vinja man paliidzeja uzzinaat vinjas draugu paroli... bet vai ir taada programma kas nepiedava tev neko piemeram vai tu gribi saglabat vai nee.... vnk pieraksta to visu kaukaada failaa?? Edited August 11, 2007 by deeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Sīkais pimpi, ko spiego māsu, a? Ja nespēj Googlē sameklēt uz "keylogger" to, kas tev vajadzīgs, tad vispār neesi pelnījis, lai tev palīdz šajā noziedzīgajā darbībā. Un ko vispār nozīmē "uztaisīt keyloggeru tikai priekš sava datora"? Vai var uztaisīt keyloggeru tikai svešiem datoriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 paldies kavacky.... es pamekleeju google un uzreiz atradu ko mekleju.... blin nakosreiz neslinkoshu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now